KUCHARZ Dymaczewo Nowe oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo -Produkcyjne "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
Data publikacji: 2016-10-10
Lokalizacja: Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo -Produkcyjne "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pod Topolami 1, 62-050 Dymaczewo Nowe, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/msc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dymaczewo Nowe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mosina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kreatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zawodzie kucharz, umiejętności kulinarne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo -Produkcyjne "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Pod Topolami 1, 62-050 Dymaczewo Nowe, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: zgłoszenia telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: poznański
Gmina pracodawcy: Mosina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dymaczewo Nowe
Ulica pracodawcy: Pod Topolami
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.10.2016
Oferta pracy ważna do: 09.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Szczyrku.
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-07-22 - Szczyrk (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubachowy (świętokrzyskie)
przygotowywanie warzyw i owoców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.Wynagrodzenie 2 000 zł BRUTTO + premia
STRZECHA s.c. Łucja i Dariusz Kmita - 2017-06-07 - Ustka (pomorskie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie dań
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-02-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- właściwe stosowanie zasad technologii przyrządzania posiłków, - dbanie o czysty i estetyczny wygląd wykonywanych posiłków, - przestrzeganie właściwego porcjowania i wydawania posiłków, - posługiwanie się maszynami i urządzeniami w kuchni.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYSEWIE - 2017-01-23 - Kobysewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7-19.
Ośrodek Wczasowy "Podczele II" S.C. DANUTA SZULC-ROSIEJKA, MARTA SZULC, RYSZARD ROSIEJKA - 2016-01-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2018-03-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, itp.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-04-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wulkanizacja kól
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bychawa (lubelskie)
prowadzenie procesu sprzedaży oraz obsługi klienta biznesowego z branży telekomunikacyjnej, przygotowywanie ofert dla firm, tworzenie oraz zawieranie umów, opieka nad klientem
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przuygotowywanie potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (śląskie)
-wypiek pizzy
WALDEMAR NAWARA NAWKEBS - 2017-06-29 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
produkcja odzieży i innych wyrobów tekstylnych
TEXAGO Maciej Klonowski - 2018-04-30 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
kontorla stanu zapasów niezbędnych do pracy restauracji, sporządzanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
Znajomość kuchni regionalnej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad żywnością.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie, sprzatanie pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Przasnysz (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem, porcjowanie potrwa i organizacja wydawania posiłków, przestrzeganie czystości i higieny procesu produkcyjnego i pomieszczeń bloku żywieniowego, praca w godzinach 7-15
Przedszkole Publiczne nr 43 - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-02-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
DOM PRZYJĘC TRADYCJA ALINA STACHURA - 2018-03-24 - Ruda Śląska (śląskie)