KUCHARZ Drzymałowo oferta pracy GOŚCINIEC U MICHAŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2018-02-01
Lokalizacja: Drzymałowo (wielkopolskie)
Pracodawca: GOŚCINIEC U MICHAŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-067 Drzymałowo 27/B, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Drzymałowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rakoniewice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w zespole zaangażowanie
Nazwa pracodawcy: GOŚCINIEC U MICHAŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
62-067 Drzymałowo 27/B, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Rakoniewice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Drzymałowo
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.02.2018
Oferta pracy ważna do: 01.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 jw.
 kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
 
 zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2000 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
 Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
 
 wg stanowiska
 Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
 
 wypiek pizzy
 kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Przemyśl (podkarpackie)
 
 Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
 "Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-06-02 - Lubin (dolnośląskie)
 
 j.w.
 kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
 
 Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
 kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Zamość (lubelskie)
 
 Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
 Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-02-01 - Chęciny (świętokrzyskie)
 
 samodzielne przygotowywanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Radomsko (łódzkie)
 
 Obsługa maszyn stolarskich, osoba do przyuczenia, prace proste
 kontakt przez PUP - 2014-03-26 - Rybno (warmińsko-mazurskie)
 
 Rejestracja,zabiegi,prowadzenie dokumentacji medycznej
 Maria Zwolska-Maciejak 1.Praktyka lekarska w miejscu wezwania 2. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NOVAMED - 2016-12-22 - Dąbrówka-Ług (mazowieckie)
 
 Robienie pielmieni, farszy, czebureków, tłumaczenie receptur ukraińskich i rosyjskich, pomoc w przygotowywaniu regionalnych potraw rosyjskich i ukraińskich
 SWIET-SMAK SWIETŁANA PSTRZOCH - 2018-12-21 - Radzymin (mazowieckie)
 
 zatowarowanie działu, dbanie o wizerunek, kontakt z klientem
 AUCHAN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 obiady domowe
 kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Świętochłowice (śląskie)
 
 - znajmość programu kadry i płace - biegła obsługa komputera excel i word- prawo jazdy kat. B
 IPM-MATERACE Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
 
 zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
 kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
 
 w/g stanowiska
 Dom Pomocy Społecznej im.F.Malskiej w Kielcach - 2018-09-12 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 przygotowywanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szówsko (podkarpackie)
 
 Wg programu stażuPOWER
 kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Drezdenko (lubuskie)
 
 Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
 kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
 
 przygotowanie posiłków, nadzór nad zespołem, przestrzeganie zasad HACCP
 FIRMA WIELOBRANŻOWA "GAZ SERWIS" JANUSZ IMIOŁCZYK - 2017-02-27 - Niechorze (zachodniopomorskie)
 
 kucharz - refundowane
 kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
 kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 wg programu
 kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowe Grodziczno (warmińsko-mazurskie)
 
 Operator koparki i koparko - ładowarki. Praca przy robotach wodno-kanalizacyjnych, ziemnych, drogowych.Praca w delegacji.
 Marek Franczak Zakład Robót Inżynieryjnych FRAKOP - 2016-12-01 - Sławno (łódzkie)
 
 Samodzielne przygotowywanie posiłków w hotelu.
 Hotel Renusz Danuta Renusz - 2019-03-12 - Gdańsk (pomorskie)
 
 praca na kuchni jako samodzielny pracownik
 kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
 
 przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
 PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
 Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-11-29 - Zawiercie (śląskie)
 
 PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
 DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)