KUCHARZ Chęciny oferta pracy Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Data publikacji: 2017-02-01
Lokalizacja: Chęciny (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Branickiego 32, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chęciny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chęciny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Północ 127, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Chęciny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chęciny
Ulica pracodawcy: Północ
Numer budynku pracodawcy: 127
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa wyrobów chemicznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.02.2017
Data dodania oferty pracy: 01.02.2017
Oferta pracy ważna do: 03.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Branża budowlana. Zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem.
JAMAD Budownictwo Adam Klimczak - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka produktów, dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
gotowanie posiłków dla dzieci wg procedur i podanych gramatur, dbanie o czystość bloku kuchennego, układanie jadłospisów, zamawianie towarów
Przedszkole Niepubliczne SMERFY - 2017-07-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Łódź (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Żary (lubuskie)
-przygotowywanie posiłków;marynowanie, panierowanie;-przygotowywanie półproduktów;sprzątanie stanowiska
kontakt przez OHP - 2016-03-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, koordynacja pakowania posiłków, szkolenie pomocy kuchennej, współpraca z zespołem, przestrzeganie zasad BHP.
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Skawina (małopolskie)
Produkcja kulinarna w zakresie obsługi gości restauracji, imprez i konferencji.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-10-12 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
PHU Tomasz Gełgut - 2018-01-18 - Paczków (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Płóczki Górne (dolnośląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, pakowanie zamówień
FOOD-RES Beata Kubatek - 2016-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzanie posiłków dla uczniów i przedszkolaków, nadzór nad pracą w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W GUBINIE - 2017-08-17 - Gubin (lubuskie)
- gotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
Sporządzanie potraw, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, planowanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Sobieszyn (lubelskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-29 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
sporządzanie posiłków dla pacjentów, sporządzanie jadłospisów, obróbka art. spożywczych, prowadzenie rejestrów HCCP, dbanie o prawidłowe przechowywanie surowców i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Ustrzesz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2016-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
roznoszenie ulotek oraz plakatów
kontakt przez OHP - 2018-07-04 - Brzesko (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-04-07 - Kęty (małopolskie)