KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków, współudział w tworzeniu jadłospisów i zamówień na artykuły żywnościowe. Organizacja pracy w kuchni.
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków, współudział w tworzeniu jadłospisów i zamówień na artykuły żywnościowe. Organizacja pracy w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Przy braku wykształcenia kierunkowego konieczne doświadczenie zawodowe w kuchni.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 19.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b8721edac90ee6b7c5bff34478c203d7
Podobne oferty pracy
SPORZADZANIE POTRAW ARABSKICH Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH RODEM Z JEMENU.
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Radomsko (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków,wybór dań do menu, nadzór nad jakością wydawanych potraw,zarządzanie składnikami w sposób racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2019-09-25 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w systemie żywienia zbiorowego
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie procesów technologicznych potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie i dezynfekcja pomieszczeń kuchennych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, uprawnienia w zawodzie kucharz, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Żabów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Radomsko (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA W ZESPOLE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 12.00-24.00
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, jedna zmiana 11.00-22.00, praca co drugi dzień
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2016-12-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT BUDOWLANYCH ASBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-27 - Kuligi (warmińsko-mazurskie)
Rozbieranie, składanie samochodów uszkodzonych w kolizjach, naprawy mechaniczne
Marex Serwis Powypadkowy Marek Pęcherz - 2019-08-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych.
Rzeszutek Sylwia Restauracja Pizzeria PRIMA - 2017-01-24 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw wg diet dla osób przebywających w ośrodku.
Dom Pomocy Społecznej w Koronowie - 2018-02-22 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
serwisant maszyn ogrodniczych
WIALAN Langer i Wiatr Sp.j. - 2018-03-14 - Tarnów (małopolskie)
Prowadzenie pojazdu; załadowywanie i rozładowywanie oraz nadzór nad załadunkiem i wyładunkiem; obsługa codzienna pojazdów. Praca w transporcie międzynarodowym (Europa Zachodnia) w systemie 3 tyg/1 tydzień.
PRADO Beata Szostek-Szymańska - 2017-12-01 - Broszków (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 12-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-22
The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2017-04-21 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania posiłkówobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
ochrona obiektów
INTER GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-28 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
-
VENUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-02 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
zgody ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Będzin (śląskie)
Oferta stażu. Przygotowywanie posiłków, zarządzanie zapasami, organizowanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, mycie naczyń, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brenna (śląskie)
prace biurowe
ZAKŁAD USŁUG WODNYCH I KOMUNALNYCH - 2020-02-12 - Pilica (śląskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Kontakt: 608-030-344
STACJA PALIW GAZOWYCH Marzanna Rogala - 2017-10-03 - Gnojno (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw, pieczenie ciast, przygotowywanie imprez okolicznościowych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA - 2018-04-13 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw przy uzyciu oryginalnyc przypraw wg receptur indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Składanie oraz montaż okien 25 sztuk dziennie.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)