KUCHARZ Częstochowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2017
Data zakończenia pracy: 23.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane praktyki gastronomiczne oraz książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2017
Oferta pracy ważna do: 29.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
- Doradzanie w zakresie oferowanych produktów, odpowiednia ekspozycja towaru, umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych, drobne prace porządkowe, inne czynności zgodne z wymogami firmowymi.- Wynagrodzenie: 12 zł brutto/h. Praca na umowę zlecenie na czas okreśłony do 30.11.2016r. - Zlecenie wykonywane w godz.: 7:00-22:00 + soboty i niedziele. Zlecenie wykonywane będzie w Sklepie Piotr i Paweł Katowice na osiedlu Bażantowo. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku sprzedawcy, przy obsłudze kasy fiskalnej. Wymagana książeczka sanepid (może być nieaktualna).Kontakt wstępnie telefoniczny (607-901-517) w godz.: 9:00-16:00 celem ustalena spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 35 m. 203, 40-028 Katowice) lub e-mail: iwona.tkocz (at) interimax.com
INTERIMAX POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-08-19 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole w godz. 8-17, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2018-09-13 - Gościcino (pomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; zakres obowiązków: kuchnia polska, śląska; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
BE HAPPY Michał Maszak - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z kuchni dominikańskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Łochów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-09-06 - Bieruń (śląskie)
pozyskiwanie i obsługa klientów z rynku wschodniego, budowanie i utrzymywanie relacji z klientami, negocjowanie warunków sprzedaży, wyjazdy służbowe
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-11-18 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie dań, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygfotowywwanie produktów do produkcji wyrobów garmazeryjnych, produkcja garmażerki
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Lubartów (lubelskie)
- przygotowanie posiłków- wydawanie obiadów- utrzymywanie porzadku na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Rydzyna (wielkopolskie)
szwaczka
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2017-03-16 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
PORAJ Marcin Pęski - 2018-04-03 - Poraj (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
17 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-03-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-02 - Tczew (pomorskie)
Gastronomia.Przygotowywanie dań kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lubartów (lubelskie)