KUCHARZ Busko-Zdrój oferta pracy Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 650 PLN
Zakres obowiązków: Utrzymanie porządku na stanowisku pracy, obróbka surowców, przyrządzanie potraw.
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Pracodawca: Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleje Mickiewicza 18, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Utrzymanie porządku na stanowisku pracy, obróbka surowców, przyrządzanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. od 8.00 do 10.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia regionalna (Polska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane: wykształcenie gastronomiczne, 3 lata doświadczenia zawodowego, umiejęstność: kuchnia regionalna (Polska)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Adres pracodawcy:
Aleje Mickiewicza 18, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: Aleje Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy ważna do: 17.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c427b9ba994f46badb3b951a022d59f8
Podobne oferty pracy
prowadzenie aktywnej sprzedaży ,budowanie relacji z klientem, utrzymanie kontaktu z klientem
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i składek Zus do 30 roku życia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-03 - Parzęczew (wielkopolskie)
praca w garmażerce
Katarzyna Olszańska CYMES - 2017-12-14 - Puławy (lubelskie)
pieczenie piersi z kurczaka i skrzydełek, robienie sałatek
BAR POLSKI S.C. KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2018-12-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza, obieranie, czyszczenie, filetowanie ryb, smażenie, pieczenie ryb
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań ze smakiem i starannością. Dania kuchni polskiej w nowym wydaniu. Doświadczenie w pracy na kuchni jako kucharz lub samodzielna pomoc kuchenna.
Restauracja Lancelot - 2019-09-23 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa zmywarek (tunalowej i kapturowej), prace porządkowe na kuchni, prace porządkowe lokalu, zmywanie naczyń i sztućców. Wstępne przygotowywanie składników potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Łódź (łódzkie)
- Miejsce pracy: Tczew SP Nr 4- Wynagrodzenie do ustalenia wg regulaminu- Kontakt telefon: 58 532-60-28
Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Kardynała Wyszyńskiego w Tczewie - 2019-09-02 - Tczew (pomorskie)
- Administrowanie stron www. Zarządzanie sklepem internetowym. Aktualizacja produktów, zdjęcia 360 stopni.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagana umiejętność korzystania z oprogramowania komputerowego. Wymagane przygotowanie informatyczne w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Katowice (śląskie)
ewidencja dokumentów księgowych, dekretacja zdarzeń gospodarczych, kompleksowa współpraca z klientami
"ESTELLIGENCE BUSINESS" Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Sosnowiec (śląskie)
obsługa kadrowo-płacowa pracowników, wprowadzanie danych w systemie kadrowo-płacowym
LOPAK Leopold Pączka - 2018-07-19 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Żory (śląskie)
przygotowanie potraw.
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-08-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
mechanik serwisant rowerowypraca w godzinach 9:00-17:00
Hurtownia "Grand" Mirosław Vizauer - 2015-12-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
ZAKRES ZADAŃ:- naliczanie wynagrodzeń oraz świadczeń, pracowniczych z tytułu umów o pracę- naliczanie zasiłków z ubezpieczenia społecznego, składek ZUS i zaliczek na podatek dochodowy,- naliczanie potrąceń (w tym z zajęć komorniczych i administracyjnych),- rozliczanie i przesyłanie do ZUS dokumentów dotyczących pracowników (DRA, RCA, RSA, RZA), sporządzanie korekt, - sporządzanie deklaracji i sprawozdań (US, GUS),- wystawianie zaświadczeń o zarobkach, druków RP-7, - kontrola oraz zapewnienie poprawności danych płacowych,- opracowywanie raportów oraz zestawień na potrzeby wewnętrzne pracodawcy,- inne czynności wynikające ze specyfikacji pracy.
SZPITAL UNIWERSYTECKI NR 2 IM. DR JANA BIZIELA W BYDGOSZCZY - 2019-10-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obsluga klienta
"CARREFOUR POLSKA" SPÓŁKA Z ORGANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
pryzjmowanie, wydawanie towaru z/na magazyn, rozmieszczanie towarów na magazynie, prowadzenie dokumentacji magazynowej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Szyszków (opolskie)
Przygotowywanie potraw
Aneta Szurpik KWARTA - 2019-03-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowanie dań typu kebab bengalski, kebab indyjski, kontakt z hurtownią.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-02-05 - Gryfice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, INNE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- obsługa maszyn i narzędzi przy przygotowywaniu potraw- praca dwuzmianowa od 6-14 i od14-22
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA - 2019-05-08 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
P. W. PRYZMAT sp. z o. o. sp. k. - 2019-07-31 - Hrubieszów (lubelskie)
- dbanie o utrzymanie ładu i porządku,- drobne naprawy sprzętu,- sprzątanie chodników, trawników, itp.,- wykonywanie innych czynności wynikających z potzreb placówki.
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)