KUCHARZ Białystok oferta pracy Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-12-28
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Kościuszki 15, 15-091 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doswiadczenie jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty w godz. 7-15, ul. Rynek Kościuszki 15 pok. 214
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy ważna do: 20.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przycinka krzewów oraz galęzi, pielęgnacja terenów zielonych w pasach dróg powiatowych, montaż oznakowania pionowego, uzupełnianie ubytków
POWIATOWY ZIELONOGÓRSKI ZARZĄD DRÓG - 2017-10-30 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz w restaracji wietnamskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Grochowa Kontakt kandydatów z pracodawca elektronicznyOferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni na ośrodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - Świeszyno (pomorskie)
Nadzór nad procesem produkcyjnym, nadzór nad realizacją założeń dyrektywy maszynowej oraz standardów towarzystw klasyfikacyjnych, opracowywanie dokumentacji powykonawczej w języku polskim i angielskim. Realizacja procedur: wzorcowanie narzędzi pomioarowych, identyfikacja materiałów. Reprezentowanie pionu technicznego podczs audytów i inspekcji.
Strzegomskie Zakłady Mechaniczne ZREMB Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Strzegom (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Oferta dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie Pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Krapkowice (opolskie)
praca na magazynie
P.P.H.U. "Euro-met" - 2017-09-22 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie wagonów kolejowych
ISS FACILITY SERVICES Sp. z o.o. - 2016-10-03 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2017-07-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych (kopalnia Borynia -stołówka)i.
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2018-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Kucharz
Auto-Port Renice S.J. W. Bogusławska, U. Malinowicz - 2016-01-15 - Nowa Niedrzwica (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Puławy (lubelskie)
Przyjmowanie zamówień i przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Zamość (lubelskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Istebna (śląskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w dziedziale godzin: 8-21Przygotowywanie posiłków, dań a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2018-01-16 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Apollo Anna Pajewska - 2017-04-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Tarnów (małopolskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-01-20 - Białki Dolne (lubelskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)