KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM) Katowice oferta pracy METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
silownik hydrauliczny o 8040 skok 400 z otworem skosnym
Stanowisko: KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Chęć do pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP.
Nazwa pracodawcy:
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny, osobisty, pocztowy lub email, Godziny : 7:00-15:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.bestwesternkatowice.pl
Ulica pracodawcy: Bytkowska
Numer budynku pracodawcy: 1 A
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Elektromechanik-mechanik samochodwy
EXPERT Roczniak Paweł - 2016-07-26 - Tarnów (małopolskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę. Więcej informacji pod numerem 787 123 410 lub 724 243 534.
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń - 2017-09-22 - Wołów (dolnośląskie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji - przygotowywanie dań z karty, dbanie o stanowisko pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Możliwość pracy w weekendy. Miejsce pracy restauracja w Laskowej.
Restauracja Gęś w Dymie Katarzyna Pławecka Laskowa 679 - 2017-02-13 - Laskowa (małopolskie)
Kucharz
FIRMA "PROMYK" HANDEL-GASTRONOMIA SPÓŁKA CYWILNA Stanisława i Adam Machaj - 2016-01-19 - Lesko (podkarpackie)
praca pedagogiczna z dziećmi w wieku przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie potraw z najwyższą starannością, przygotowywanie zamówień, propozycji menu itp. Wymagania: doświadczenie, możliwość pracy w godzinach nocnych.
DWOREK RAJSKA GÓRA Karol Sobolski - 2016-11-24 - Góra (pomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w szklarni ( przygotowywanie gleby do siewu i sadzenia roślin, sadzenie i pielęgnacja roślin). Praca z kwiatami.
OGRODNICTWO BADURA BOGUSŁAW - 2017-03-03 - Wielkie Drogi (małopolskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy s.c. Kielce - 2018-08-13 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej( sharma, kebab i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łask (łódzkie)
Ochrona osób i mienia na terenie obiektu
Multiservice Sp.z o.o. Zakład Pracy Chronionej - 2015-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-22 - Tczew (pomorskie)
Kucharz
Specjalistyczny Szpital im. E. Szczeklika w Tarnowie - 2017-07-06 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dokumentów przed wysyłką,przygotowywanie towaru do wysyłki,obsługa pojazdu słóżbowego
Ratpol Sp.z o.o. - 2017-10-31 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie sałatek, burgerów, potraw z grila
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-07-13 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami, dbanie o jakość i walory smakowe, temperaturę i estatykę. Kontrolowanie jakości surowców oraz warunków ich przechowywania.Praca w godz. 6-14, 13-21, również w soboty i niedziele, na umowe o prace na czas nieokreślony. Praca w jednej z kuchni szpitalnej w Kołobrzegu: ul. Ściegiennego 1, ul. Łopuskiego 31-33, ul. Rafińskiego 3, ul. Rafińskiego 7.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2016-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomość kuchni ukraińskiej, mołdawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standardów wykonywania dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw od podstaw: krojenie, mielenie, smażenie, gotowanie w dużych ilościach (żywienie zbiorowe), sprzątanie i mycie swojego stanowiska pracy, wydawanie posiłków, obsługa Klienta. Praca jednozmianowa w godz. 7.30-15.30 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. ZATRUDNIENIE OD STYCZNIA 2018 R.
Katarzyna Masłowska - STOŁÓWKA - 2017-10-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharzpraca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporządzaniu posiłków na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2017-05-30 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posiłków.5. Wydawanie posiłków dla klientów.6. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
kuchnia polska
"OBIADY JAK U MAMY" Katarzyna Karwowska - 2018-07-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)