KUCHARZ-BARMAN Słupsk oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w god. 7-15, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-18, telefoniczny w godz. 9-18
Data publikacji: 2016-05-09
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w god. 7-15, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-18, telefoniczny w godz. 9-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana komunikatywna znajomość j. angielskiego, doświadczenie w zawodzie, komunikatywność
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie,
b:
EFS RPO, oferta skierowana do kobiet powyżej 30 r.ż. długotrwale bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Słupsk
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.05.2016
Oferta pracy ważna do: 08.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa obrabiarek konwencjonalnych szlifierki do płaszczyzn, wałków oraz ostrzałki
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Lewickie (podlaskie)
Praca na wykańczalni: prasowanie, parowanie, metkowanie i pakowanie wyrobów metkowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Krosno (podkarpackie)
Dozorca
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Lewin Brzeski (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2016-04-14 - Firlej (lubelskie)
obróbka drewna, wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie, wynagrodzenie: 13 zł/h, miejsce pracy: Wtórek,
Zakład Stolarski Piotr Kukułka - 2016-06-30 - Wtórek (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, znajomość oryginalnych i regionalnych potaw i surowców
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Markowice (śląskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna - 2018-04-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( kuchnia tradycyjna polska).
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-09-28 - Sopot (pomorskie)
wstępna obróbka warzyw, mięsa i ryb, przygotowanie potraw, utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2017-02-03 - Sieradz (łódzkie)
obsługa biura OR PDK w Lubartowie magazynie żywności
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Lubartów (lubelskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzórnad jakością zamówionej żywności, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.
7 HR Kamil Zieliński - 2016-06-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Mikołów (śląskie)
nauczyciel języka angielskiego w szkole podstawowej
Szkoła Podstawowa nr 2 im. Wojska Polskiego - 2017-01-17 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)