KUCHARZ Żmiąca oferta pracy Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska- przygoptowywanie potraw, organizacja pracy, prowadzenie karty menu.
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Żmiąca (małopolskie)
Pracodawca: Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-603 Żmiąca 217, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wg stanowiska- przygoptowywanie potraw, organizacja pracy, prowadzenie karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żmiąca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Laskowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
34-603 Żmiąca 217, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: limanowski
Gmina pracodawcy: Laskowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żmiąca
Numer budynku pracodawcy: 217
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy ważna do: 14.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
wsparcie dla prawidłowego funkcjonowania pracy firmy, współtworzenie wizerunku firmy, kontakt telefoniczny z klientami z Bangladeszu, opieka nad klientami
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Modlniczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-01-04 - Nowa Sól (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysokość wynagrodzenia brutto 2000zł 2500 zł. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
zarządzanie kuchnią, przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem
KARDAMON CATERING Joanna Łysko-Kajstura - 2016-03-02 - Pszczyna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-22 co drugi dzień; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-18
Restauracja NOSTALGIA Danuta Baran - 2016-03-21 - Poganice (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, w szczególności zupy PHO i makaronów pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, zamawianie potraw azjatyckich u wietnamskich dostawców
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ofertą firmy, dbałość o czystość i porządek na stanowisku
Grano Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Leszno (wielkopolskie)
PRACE PRZY PRZYGOTOWANIU POSILKÓW ORAZ ICH WYDAWANIEWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ PRACY NA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2017-11-02 - Człuchów (pomorskie)
-
Restauracja Karczmareczka - 2017-05-16 - Chorzów (śląskie)
Pomoc w prowadzeniu spraw związanych z przyznaniem pomocy finansowej w ramach płatności do gruntów rolnych, Planu Rozwoju Obszarów Wiejskich, pomoc w prowadzeniu spraw związnych z identyfikacją i rejestracją zwierząt.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie zimnej płyty, praca co drugi dzień po 12 godzin
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-07 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafał Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
jw
Restauracja SENATOR - 2016-06-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych, menu tygoniowego z uwzględnieniem diet wykluczeniowych,przygotowanie ciast, deserów, wszystkich dań z karty menu, obsliczanie food costu menu, ekonomia pracy; praca w godz.07:00-15:00
Kaja Sobczyk - 2018-10-15 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Gozdawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Pod Topolami Catering Garmażeria Krzysztof Jankowski - 2016-06-21 - Konopki Młode (podlaskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukraińskich. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością regionalnej kuchni ukraińskiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - Słońsk (lubuskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)