KUCHARZ Złotów oferta pracy MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: wg.stanowiska pracy
Data publikacji: 2017-04-14
Lokalizacja: Złotów (wielkopolskie)
Pracodawca: MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Cechowa 11, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg.stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe min.6 miesięcy, umiejętności gotowania
Nazwa pracodawcy: MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
Cechowa 11, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Złotów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotów
Ulica pracodawcy: Cechowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.04.2017
Oferta pracy ważna do: 13.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw, deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Centrum Wypoczynku i Rekreacji Anna Kuśpisz - 2016-07-05 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie produktów do kebaba.
Ahmed Gheith - 2018-02-07 - Brzeg (opolskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska - 2016-10-11 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-12-14 - Kęty (małopolskie)
wynagrodzenie 2000 zł brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracji, sporządzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie procesów produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dbałość o czystość w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-04-01 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw (sałatki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy do ustalenia; Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-15 w celu ustalenia terminu spotkania
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2016-03-23 - Kobylnica (pomorskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-07-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Sierpc (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
USŁUGI TRANSPORTOWE MAT-TRANS Mateusz Rosiński - 2018-08-17 - Pleszew (wielkopolskie)
Kucharz samodzielny Praca na dwie zmiany 06:00 do 14:00 i 14:00 do 22:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż towarów znajdującym się w sklepie firmowym, obsługa kasy fiskalnej.
ARTIMEX Sp. Jawna K.Wieczorek S.Podobas - 2017-07-27 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-10-18 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2017-05-17 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni szkolnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wąsewo (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-07-02 - Kępno (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Sompolno (wielkopolskie)
Obróbka produktw, gotowanie, wydawanie cateringu.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków gotowych (dań, zup) wg ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w zespole ukraińskojęzycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-11-15 - Łeba (pomorskie)
Obróbka mechaniczna, ręczna i termiczna surowców, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kielce (świętokrzyskie)
-
Firma handlowo usługowa gastronomiczna "KORPOL" - 2016-05-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-12-14 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Katowice (śląskie)
praca w restauracji
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-13 - Białystok (podlaskie)