KUCHARZ Zduńska Wola oferta pracy HADES Spółka z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: HADES Spółka z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stefana Złotnickiego 21, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- doświadczenie zawodowe - znajomość tradycyjnej polskiej kuchni- profesjonalne podejście do wykonywania pracy- kontakt z pracodawcą osobisty po uprzedim kontakcie telefonicznym : 605-661-984 w godz. od 11.00 do 15.00 lub poprzez e-mail: hotel (at) hades.info.pl
Nazwa pracodawcy: HADES Spółka z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Stefana Złotnickiego 21, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
Ulica pracodawcy: Stefana Złotnickiego
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy ważna do: 22.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Puławy (lubelskie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-06-16 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sprzedaż detaliczna produktów, konsultacje z klientami i doradztwo techniczne, dbanie o dobry wizerunek marki na terenie sklepu, raportowanie wyników sprzedaży
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Warszawa (mazowieckie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2015-12-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe na jednym z w/w stanowisk; zakres obowiazków: prace ogólnobudowlane; remonty wewnątrz i na zewnątrz budynku; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice i okolice
USŁUGI OGÓLNO-BUDOWLANE JERZY SŁODCZYK - 2018-04-06 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Współpraca z pomocą kuchenną, będącą obywatelem Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
DOM SENIORA BOŻENA - 2016-03-02 - Siewierz (śląskie)
Sprzedaż towarów, obsługa klienta
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Myślenice - 2016-01-08 - Osieczany (małopolskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.Znajomośc przepisów kuchni ormiańskije.Dobór i obróbka surowców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą: ul. Legnicka 158, 54-206 WROCŁAW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie surowców, oraz dań kuchni orientalnej, praca w zespole, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe pomoc w kuchni. Przygotowanie dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-06-22 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, dania główne), praca w restauracji
Celina Bieniek - 2017-08-09 - Ozimek (opolskie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 zł- 2980 zł brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - Łomża (podlaskie)
Praca w lokalu gastronomicznym
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2018-03-27 - Kamienica (małopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, obróbka mięsa zgodnie z menuu, przygotowywanie potraw w kuchni otwartej.
Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" - 2017-03-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Nadzór nad dokumentacją, wprowadzanie napraw do systemu komputerowego, udzielanie autoryzacji, odbieranie telefonów. Praca od pn do pt pomiędzy godz. 8.00-18.00.
DELTEKS SP. Z O. O. - 2016-03-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
Akademia Obrony Narodowej - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-08-01 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury arabskiej, hinduskiej, orientalnej, obróbka mięsa, filetowanie, znajomość przypraw orientalnych konieczna, przygotowywanie dań na wynos, specjalne zamówienia. Praca na pół etatu na trzy zmiany od poniedziałku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Raszyn (mazowieckie)