KUCHARZ Wołów oferta pracy Przemysław Kuchta ALL GOOD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wg. stanowiska.
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wg. stanowiska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: punktualność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Istnieje możliwość przyuczenia do zawodu. Mile widziana książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Plac Szkolny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2018
Oferta pracy ważna do: 22.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
- przygotowanie potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania
JOB ON TIME SP. Z O.O. - 2018-07-25 - Mielno (zachodniopomorskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2016-11-21 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw i inne czynności kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne, staż pracy 2 lata na stanowisku kucharz, umiejętność przyrządzania i przygotowywania potraw, znajomość języka arabskiego, przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Ząbki (mazowieckie)
Bieżąca współpraca z Dietetykiem i Kierownikiem Działu, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysoką jakość posiłków, ich smak i estetykę podania, mycie naczyń kuchennych i sprzętu służącego do obróbki artykułów żywnościowych, przestrzeganie przepisów BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w należytej czystości pomieszczeń Bloku Żywieniowego, pobieranie produktów z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podział na poszczególne diety, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych, kontrola zużycia surowców, wydawanie posiłków o określonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie posiłków i kebabów
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Stąporków (świętokrzyskie)
Samodzielna praca w kuchni i współpraca z pomonikami, tworzenie nowych dań do karty menu, samodzielne tworzenie zamówień zamówień na połprodukty i produkty do dań. Sporządzanie potraw kuchni francuskiej. Utzrymanie na bieząco czystości na stanowisku pracy. Ocena sporządzanych dań przez pomocników kucharza, umiejętność uczenia pomocników kucharza. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6-15, 15-23Miejsce pracy: Wrocław, ul. KukuczkiSala G
RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI GRABOWSKI - 2017-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia,Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-06-11 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Żary (lubuskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)
szalowanie ścian, stropów, prace murarskie
Work Service Express Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Katowice (śląskie)
Pomocniczy robotnik konserwacji terenów zieleni
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.Znajomość produktów i przypraw kuchni tureckiej,dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu (do uzgodnienia). Godz. pracy do uzgodnienia.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-08-01 - Brody (małopolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
Malowanie i piaskowanie elementów stalowych
MALBORSKA FABRYKA OBRABIAREK "PEMAL" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-18 - Malbork (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Lesko (podkarpackie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-04-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2017-11-02 - Człuchów (pomorskie)
Obsługa gości restauracji.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie dań w cateringu dietetycznym
MACZFIT SP.ZO.O. - 2017-07-14 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Wykonywanie regeneracji częsci formujących oraz wykonywanie pracy przy regenerowaniu oprzyrządowania szklarskiego w oparciu o obowiazującą technologię.
HEINZ-GLAS DZIAŁDOWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-16 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH.DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2016-01-19 - Pawłowiczki (opolskie)