KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy Firma Turystyczno-Handlowa "ORKA" Radosław Kmita
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2020-06-19
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Firma Turystyczno-Handlowa "ORKA" Radosław Kmita
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAMIEŃSKA 13, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Firma Turystyczno-Handlowa "ORKA" Radosław Kmita
danePracodawcy_nip: 8571786699
danePracodawcy_regon: 812427804
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KAMIEŃSKA 13, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: gryficki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3205
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0782899
Ulica pracodawcy: KAMIEŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 19.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1c098792f67ada4960f5774001041575
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań,a
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
Kucharz
Małgorzata Krajewska EURO-MAX - 2019-09-17 - Faściszowa (małopolskie)
Budowa hal z płyt warstwowych.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Huta (mazowieckie)
przyrządzanie dań
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - Augustów (podlaskie)
znajomość kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast foodów
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ , DOSWIADCZENIE 3 MIESIACE NA PODOBNYM STANOWISKU , JĘZ.WIETNAMSKI NIE OCZEKUJEMY CERTYFIKATU TYLKO KOMUNIKATYWNY , PONIEWAŻ INNE OSOBY W LOKALU GASTRONOMICZNYM TO KUCHARZE WIETNAMSCY I POROZUMIEWAJA SIE W TYM JĘZYKU , ABY NIE OPÓŹNIAĆ PRAC W LOKALU ZALEŻY NAM , ŻEBY NOWE OSOBY ZNAŁY KOMUNIKATYWNY JĘZ. WIETNAMSKI . DODATKOWO PRACODAWCA OFERUJE SZKOLENIE STANOWISKOWE , KTÓRE PROWADZI SZEF KUCHNI WIETNAMSKIEJ , KTÓRY JEST WIETNAMCZYKIEM
SD CUONG NGUYEN TIEN - 2019-12-02 - Starachowice (świętokrzyskie)
Ofertowanie do przetargów, tworzenie dokumentacji odbiorowej budowy, wyceny robót, obmiarowanie robót wykonawczych
RAGEN spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-07-10 - Głogów (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- obsługa uroczystości i imprez cateringowych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Łódź (łódzkie)
-przygotowywanie potraw;
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Wolbórz (łódzkie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: waldemarnadolski (at) onet.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2019-04-30 - Tczew (pomorskie)
Transport krajowy i międzynarodowy mebli
MEBLE NOKA DARIUSZ NOCULAK I MARIUSZ KAŹMIERCZAK - 2016-12-08 - Mroczeń (wielkopolskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2019-02-08 - Mielec (podkarpackie)
opracowywanie i przygotowywanie dokumentacji i umów dotyczącej realizacji projektów ze środków UE, udział w realizacji krajowych i zagranicznych programów wsparcia dla rolnictwa, sporządzanie wniosków i innych dokumentów niezbędnych do ubiegania się o przyznanie pomocy finansowej lub współfinansowanej ze środków funduszy UE lub innych, realizacja zadań objętych Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach - 2018-08-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe w kierunku kucharz, osoba z doświadczeniem, książeczka sanepidowska, praca 4dni w tyg. w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, mycie naczyń, formowanie kulek ciasta, robienie surówek, hamburgerów, zapiekanek, smażenie frytek, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łękawica (małopolskie)
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
Banna sp. z o.o. - 2019-02-22 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów dla przedszkola. Gotowanie dań z karty. Okres zatrudnienia 3 m-ce z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8.30-20.00.
Catering A.W. Spółka Cywilna - 2019-12-06 - Bolesławice (pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-12-08 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
- produkcja konserwacja i montaż maszyn, pojazdów i urządzeń, które są stosowane w ogrodnictwie, rolnictwie i leśnictwie m.in. traktorów, kombajnów, pilarek, łuparek. - produkcja i montaż części zamiennych - szukanie i eliminacja usterek za pomocą sprzętu komputerowego- szkolenie klientów w zakresie użytkowania pojazdów rolniczych i leśnych
HOGO GmbH - 2017-04-07 - Austria (Austria)
- przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "As" Katarzyna Starszak - 2018-11-09 - Charzykowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań gorących
Wojskowa Komenda Uzupełnień - 2016-05-17 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Zarządzanie pomocą kuchenną. Dbanie o swoje stanowisko pracy, Samodzielne podejmowanie decyzji.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja SIKORKA Rypin
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-04-10 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)