KUCHARZ Świętoszów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2016-12-22
Lokalizacja: Świętoszów (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętoszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Data zakończenia pracy: 28.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy, umiejętność robienia posiłków i pizzy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Obrońców Helu 10, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Obrońców Helu
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gorlice (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Secemin (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowywanie , serwowanie potraw tj. kebab , beklara- dbałość o wysoki standard obsługi klientów, utrzymywanie porządku w lokalu
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-06-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i dorosłych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Mszczonów (mazowieckie)
rejestracja osób, odbieranie telefonów, prowadzenie dokumentacji medycznej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Docieplanie budynków
WAR-STOK PUB - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-10-05 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-02-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
jw.
Selforce Sp.z o.o. - 2016-11-22 - Rusiec (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz w Kawiarni u Aktorów
Kawiarnia U Aktorów Roman Badysiak - 2015-12-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, KOMUNIKATYWNOŚĆ KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
WYDAWANIE ZALICZEK PIENIĘŻNYCH NA PODSTAWIE ZAPOTRZEBOWANI AGOTÓWKI, PRZYJMOWNAIE WPŁYWÓW, Z KAS OPERACYJNYCH ORAZ ROZLICZEŃ , SPRZEDAŻ ZNACZKÓW POCZTOWCYH, WYMAGANIAWYKSZTAŁĆENIE ŚREDNIE, OBSŁUGA KOMUTERA, ZNAJOMOŚC PAKIETU MS OFFICE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, SKRUPULATNOŚĆ
POCZTA POLSKA SA - 2016-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2016-02-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadan (bufet zimny, bufet ciepły); gotowanie zup.Miejsce wykonywania pracy: Warmiński Hotel & ConferenceGodziny pracy: od 5.00 do 13.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (9-14).
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-04-06 - Ustka (pomorskie)
Przyrządzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należnego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
- sporządzenie posiłków- wprowadzanie i sporządzanie nowych potraw- planowanie zakupu produktów
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, umiejętne łączenie przypraw sprowadzanych z zagranicy (etykiety nie tłumaczone na język polski). Przyprawy za każdym razem są w innych opakowaniach i nie wyglądają tak samo zawsze.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
Prace pomocnicze w wydziale produkcji
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
PPHU Grinex Justyna Hołubowska - 2018-01-10 - Sarnów (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-01-31 - Bondyrz (lubelskie)