KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urządzeń kuchennych, informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach o brakach magazynowych itp.
Data publikacji: 2020-10-16
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urządzeń kuchennych, informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach o brakach magazynowych itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2476
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
p, doświadczenie zawodowe, Umiejętności: przygotowywania posiłków, komponowania dań, kontrolowanie stanów magazynowych, nadzorowanie nad przygotowaniem dan na czas i ich wydawaniem, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
danePracodawcy_nip: 6262195367
danePracodawcy_regon: 273528028
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Dworcowa 2, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2476
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943724
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|622
Data dodania oferty pracy: 16.10.2020
Oferta pracy ważna do: 16.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5888dc97a74262e8e7db1e7ca6465e4e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw według receptur.
"Społem" PSS - 2020-01-15 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FORNAL ANDRZEJ - USŁUGI HANDEL i GASTRONOMIA - 2016-12-13 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
mile widziana znajomość potraw kuchni Arabskiejmile widziana znajomość języka arabskiego mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharzumiejętność sporzadzenia potraw typu kebab
MIDO - Agata Badawy - 2019-03-18 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2017-04-07 - Mroków (mazowieckie)
Przygotowanie dań z karty,Przygotowanie bankietów,Obróbka mięs metodą sous vide
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Augustów (podlaskie)
Prace związane z przygotowywaniem dań w kuchni.
Zajazd "Rytkówka" Katarzyna Rytka - 2020-06-24 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
według zawodu
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2019-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-06 - Zduńska Wola (łódzkie)
obsługa klientów lodziarni, zarządzanie zespołem pracowników
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2020-05-11 - Puławy (lubelskie)
Porcjowanie mięsa, produkcja kiełbas, przestrzeganie procedur HACCP, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
AUCHAN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOKS Dariusz Muszyński - 2020-08-18 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-08-10 - Chodów (mazowieckie)
Praca w kuchni restauracji w godzinach od 14.00 do 21.00 (poza poniedziałkiem) + weekendy.Mile widziane osby uczace się i/lub studenci. Mile widziana książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia. Mile widziane doświadczenie
VIKTORJAN Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Raszowa (opolskie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" PSS - 2019-05-30 - Racibórz (śląskie)
- sporządzanie kanapek, zup, drugich dań, surówek, sałatek,- pomoc przy opracowywaniu jadłospisów,- obróbka wstępna warzyw i owoców,- obsługa zmywarki, kuchni, patelni, obieraczki
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-06-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
Doradcy Eures z Zentrale Auslands - und Fachvermittlung poszukują 5 kucharzy dla pracodawców z hoteli i restauracji w regionie Turyngii i Saksonii-Anhalt. Nie jest to zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej, lecz bezpośrednio u pracodawców niemieckich. - przygotowywanie posiłków w restauracji a-la-carte wg przepisów, - znajomość i przestrzeganie zasad higieny,- zapewnianie wyżywienia dla gości hotelu, - przygotowywanie dań na catering podczas imprez i bankietów,- udział w kształtowaniu menu , planowanie zakupów- różne pracy dodatkowe w kuchni: przygotowywanie kuchni do pracy, dekorowanie, sprzątanie na bieżąco oraz po zakończonej pracy, planowanie zakupów itd.
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2016-02-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, - Gotowanie dań do klientów, - Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Młyny (podkarpackie)
-przygotowywanie najprzeróżniejszych dań wyszukanej kuchni organicznej od przystawki, przekąski po dania główne oraz desery, -organizacja wszystkich procesów roboczych w kuchni, -planowanie menu, -pomoc w zakupie składniki,-właściwe przechowywanie produktów.
Kolonieschänke Burg pro gastra GmbH - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, organizacja pracy w kuchni
PHU MAMATEX ADITYA DUTT - 2020-01-23 - Solina (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łazy (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Sławno (zachodniopomorskie)
nauka obsługi kasy fiskalnejnauka przyjmowania zlecen i zamówieńdbałość o stanowisko pracynauka obsługi urządzeń mechanicznych w kuchnirealizacja zamówieńobsługa cateringowa, komponowanie dańwykonywanie zamówień
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Osie (kujawsko-pomorskie)