KUCHARZ - SUSHIMASTER Czeladź oferta pracy DAITO SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - SUSHIMASTER
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków sushi wraz z ciepłą japońską kuchnią.Przyggotowywanie napojów charakterystycznych dla kuchni japońskiej.Tworzenie nowych japońskich potraw i poszerzanie menu.Przygotowywanie posiłków do wydania.Obierwanie warzyw, owoców morza.Dbanie o estetykę wydawanych potraw.Obsługa zmywalni, dbanie o porządek na stanowisku pracy.Praca na dwie zmiany w godzinach od 9:00 do 21:00 oraz od 12:00 do 21:00.
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Czeladź (śląskie)
Pracodawca: DAITO SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Będzińska 80, 41-250 Czeladź, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków sushi wraz z ciepłą japońską kuchnią.Przyggotowywanie napojów charakterystycznych dla kuchni japońskiej.Tworzenie nowych japońskich potraw i poszerzanie menu.Przygotowywanie posiłków do wydania.Obierwanie warzyw, owoców morza.Dbanie o estetykę wydawanych potraw.Obsługa zmywalni, dbanie o porządek na stanowisku pracy.Praca na dwie zmiany w godzinach od 9:00 do 21:00 oraz od 12:00 do 21:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SUSHIMASTER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czeladź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2401
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czeladź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2020
Data zakończenia pracy: 19.08.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
podstawy carvingu sztuka rzeżbienia w warzywach i owocach
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- min. 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza - sushimastera,- dobra znajomość kuchni japońskiej,- dobra znajomość przypraw kuchni japońskiej,- umiejętność przygotowywania japońskich potraw i napojów,- mile widziana znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego ze względu na obsługę gości - dobra znajomość kuchni japońskiej,- dobra znajomość przypraw kuchni japońskiej,- umiejętność przygotowywania japońskich potraw i napojów,- mile widziana znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego ze względu na obsługę gości z terenów Ukrainy i Rosji.
Nazwa pracodawcy:
DAITO SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6252458664
danePracodawcy_regon: 365692883
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
Będzińska 80, 41-250 Czeladź, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dokumenty aplikacyjne.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: będziński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2401
Gmina pracodawcy: Czeladź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Czeladź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0939349
Ulica pracodawcy: Będzińska
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.08.2020
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy ważna do: 19.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?318ea0b9591667371bf313c17c9bb8a7
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań. Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2015-11-16 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż (obsługa kasy fiskalnej) oraz przygotowywanie posiłków typu Fast-Food, sprzątanie
P.P.U.H. Export-Imoprt "CEDR" inż. D.Hnatczak Debrzno - 2019-07-08 - Debrzno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia na miejscu oraz na wynos ( catering )
POLISH BANGLA Sp. z o. o. - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
obsługa klientów oraz przyżądzanie potraw
WÓŁ NA WYPASIE BURGER BAR - PAWEŁ KAZOJĆ - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca na kuchni w szkole
Sportowa Szkoła Podstawowa nr 17 - 2018-08-27 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie dan z karty oraz dań cateringowych
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska - 2018-12-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury oraz ich dekorowanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Słupca (wielkopolskie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2015-12-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w barze
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
zapoznanie z przepisami, szkolenie BHP, p.poż., zapoznanie ze sprzętem oraz narzędziami, przechowywanie surowców, sprawdzanie terminów, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych, utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza, mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarek oraz mycie ręczne, przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych : warzyw, mięsa, ryb, wykonywanie obróbki ręcznej i mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów, mycie, obieranie, krojenie: warzyw, mięsa, smażenie w urządzeniach gazowych i elektrycznych
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłówobsługa sprzętu kuchennegoobsługa kucharska imprez typu weselaSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Domasław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom hotelowym
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań regionalnych kuchni tajskiej- dania w Wok-a- praca stojąca- wysokie temperatury- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie i nadzór oraz kontrola przebiegu procesów technologicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, organizowanie przyjęć okolicznościowych.
BIURO HANDLOWE GRENO - BLATSIOS IOANNIS - 2019-08-23 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, opieka nad młodzieżą
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2017-01-03 - Ciechanów (mazowieckie)
praca w kuchni
PIK Sp. z o.o. - 2018-11-20 - Bierutów (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, ocena surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie dań kuchni indyjskiej. Obróbka mięsa, owoców i warzyw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Przyjmowanie zamówień.
"GLOBAL GRAINS INC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)
Smażenie ryb i frytek
Mała Gastronomia "DRINK BAR" Zamojska Anna - 2017-03-28 - Sasino (pomorskie)
według stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Szubin (kujawsko-pomorskie)