KUCHARZ SUSHI Rzeszów oferta pracy FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI
Wynagrodzenie: 9,34 - 10,99 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-12-09
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 20-23, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 10,99 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
8,00 zł netto/godz - 10 zł netto/godz w zależności od doświadczenia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 10,99 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane: wykształcenie średnie kierunek / specjalność : gastronomia, technik żywności i żywienia, kucharz, kurs przygotowywania sushi umiejętności:- umiejętność przygotowywania potraw kuchni japońskiej (możliwość przyuczenia w trakcie pracy)- wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,- odpowiedzialność,umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach 11.00 do 24.00 (do uzgodnienia) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 32, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.12.2015
Oferta pracy ważna do: 23.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Radków (świętokrzyskie)
Utrzymanie czystości biura
ZAKłAD USŁUG PORZĄDKOWYCH GRAŻYNA DOMASZEWICZ - 2018-03-06 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-10-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta, wypiek pizzy, przygotowywanie fast foodów, przygotowywanie dań ciepłych oraz surówek. Praca w Bielsku co drugi dzień w godz. 11-22.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Ewa Drzewiecka - 2017-06-09 - Bielsk (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Żary (lubuskie)
doradca klienta
F.H.U. AGNIESZKA KALISZ - 2017-09-05 - Strzegowo (mazowieckie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 71 389 26 61.
Przedszkole Nr 1"CHATKA PUCHATKA" - 2017-11-03 - Wołów (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
kucharka w Dziale Żywienia Zbiorowego (cv na adres e-mail:kadry (at) zzozwadowice.pl)
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Wadowice - 2017-02-02 - Wadowice (małopolskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-09-21 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie oferowanych potraw.Obsługa klienta i urządzeń fiskalnych w barze kebab.
CASABLANCA KARIM TAJAR - 2018-09-26 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-09-20 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Kucharz kuchni orientalnej. Umiejętność dobrej organizacji pracy w kuchni, umiejętność posługiwania się tasakami oraz przyrządzanie dań w woku.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kolonia Poczesna (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wyadawanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń
Przedsiębiorstwo Rolne NARATÓW Oberża Złoty Młyn - 2017-09-14 - Majków Duży (łódzkie)
Kucharz- praca w zespole. Praca na dwie zmiany w godzinach : 11.00-19.00 i 15.00-23.00
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2015-12-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
PRZYRZĄDZANIE DAŃ, GOTOWANIE KUCHNI SATROPOLSKIEJWYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 1 ROK
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-01-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w Fit Barze (z przewaga dań dietetycznych)
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (małopolskie)
Fryzjer damsko-męski
MONIKA KOWALSKA ZAKŁAD FRYZJERSKI DAMSKO-MĘSKI - 2016-05-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
sortowanie odpadów na poszczegołne frakcje
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Kraśnik (lubelskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)