KUCHARZ STAŻ EFS-RPO (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ STAŻ EFS-RPO (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, wydawanie i pakowanie przyrządzonych posiłków
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowywanie, wydawanie i pakowanie przyrządzonych posiłków
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ STAŻ EFS-RPO (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Przuygotowywanie potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej pod okiem szefa kuchni; wykładanie dań do bufetu; praca w zespole
,,PROGRES Sp.z o.o." SP.K. - 2016-02-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie dań
Hotel "MAGNAT" - 2017-06-23 - Jacentów (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gąsawa (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wola Mrokowska (mazowieckie)
Opracowywanie menu dla dzieci w przoedszkolu oraz przygotowywanie posiłków.
Szkoła Zarządzania Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sosów : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, miętowy.Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, deserów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2016-11-03 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Radomsko (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie potraw dla dużej ilości osób. Wymagane doświadczenie zawodowe
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-11 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
OCHRONA OSÓB I MIENIAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE MILE WIDZIANE, ORZECZENIE O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIPRACODAWCA PROSI KIEROWAĆ SIĘ DO STOCZNI SZCZECIŃSKIEJ NA BRAMĘ KOLEJOWĄ / SKRZYŻOWANIE ULIC NOCZNICKIEGO I 1. MAJA, DO SZEFA OCHRONY ARES-SERVICE. NAJBLIŻSZY PODANY PRZEZ GPS ADRES, TO: UL. NOCZNICKIEGO 37.ADRES URZĘDOWY STOCZNI, TO SZCZECIN UL. ANTOSIEWICZA 1. BRAMA KOLEJOWA STOCZNI ZNAJDUJE SIĘ JEDNAK OK. 250 METRÓW DALEJ WZDŁUŻ PŁOTU STOCZNI.
ARES SERVICE SP. Z.O.O. - 2018-06-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-02-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Praca przy produkcji kosmetyków, pakowanie, metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
kompleksowe przygotowanie dań, deserów, śniadań, obiadów, kolacji dla klientów ośrodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (śląskie)
gotowanie potraw, praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2018-02-23 - Szepietowo (podlaskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Kamionka (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-08-16 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości reastauracji według okreslonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom swiadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2016-04-21 - Tychy (śląskie)