KUCHARZ Stalowa Wola oferta pracy Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2017-12-14
Lokalizacja: Stalowa Wola (podkarpackie)
Pracodawca: Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Paw艂a II 13/219, 37-450 Stalowa Wola, powiat: stalowowolski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Stalowa Wola
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: stalowowolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Stalowa Wola
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: 艣rednie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: pomaturalne/policealne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku kucharz, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stalowej Woli
Adres pracodawcy:
Jana Paw艂a II 13/219, 37-450 Stalowa Wola, powiat: stalowowolski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: stalowowolski
Gmina pracodawcy: Stalowa Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Stalowa Wola
Ulica pracodawcy: Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stalowej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.12.2017
Data dodania oferty pracy: 11.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posi艂k贸w- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
przygotowywanie zam贸wionych posi艂k贸w, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Leszno (wielkopolskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-10-25 - Lublin (lubelskie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie produkt贸w, sprz膮tanie miejsca pracy
Pawe艂 Kaliski - 2017-10-18 - S艂ubice (lubuskie)
wykopy pod kable, prace ziemne
PPHU ANMAX MAREK M艁ODNICKI - 2019-04-05 - Be艂偶yce (lubelskie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennegosporz膮dzanie potraw zgodnie z gramatur膮Oferta Sta偶owa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Transport pieczywa do punkt贸w sprzeda偶y
PIEKARNIA WILK脫W s.c. L.Go艂uch, T.Go艂uch. J.Go艂uch - 2016-05-04 - Wilk贸w Drugi (mazowieckie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w.
Niegowski Zdzis艂aw "AGROLA" Zak艂ad Handlowo- Produkcyjny - 2019-03-25 - P艂atkownica (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 i sprz臋tu do podawania posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Suchowola-Kolonia (lubelskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posi艂k贸w,- ustalanie karty da艅, - dbanie o porz膮dek, - obs艂uga imprez cateringowych.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Cisie (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej.
CLEAREX Sp. z o.o. - 2017-02-21 - Gdynia (pomorskie)
Obs艂uga w臋dzarki do ryb, sprzeda偶 bezpo艣rednia
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
wg. stanowiska
"ARHELAN" Burzy艅scy Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-21 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a nast臋pnie w ramach umowy o prace na czas okre艣lony.
Restauracja Giovanna Joanna 艁ukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw w restauracji dbanie o higien臋 i porz膮dek. Wszystkie czynno艣ci zlecone przez szefa kuchni.Praca w Niemczech Restauracja hotelowa 14806B Belzing
Gastamo Job Service Kamil Kmiecik - 2017-04-27 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
THUAN CHU HUY , KHANH HUYEN - 2018-10-30 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miar臋 potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Ko艂o (wielkopolskie)
DO UZGODNIENIA
MARAND ANDRZEJ MARCZYD艁O - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wle艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie potraw wg karty menu. Obs艂uga kucharska grup polskich i zagranicznych.
Agencja Us艂ugowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2017-02-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
a. Nadz贸r nad dzia艂aniem i odpowiedzialno艣膰 za dzia艂anie kuchni i jako艣膰 produkt贸w w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomo艣ci wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posi艂k贸w i produkt贸w dla Go艣ci i pracownik贸w;c. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 w miejscu pracy i higien臋 osobist膮;d. Przestrzeganie norm ilo艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, tak aby koszty produkt贸w mie艣ci艂y si臋 w planowanym przedziale;e. Uzupe艂nianie zapas贸w surowc贸w na stanowisku pracy i rozliczanie si臋 z ich zu偶ycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczy艅, sprz臋tu kuchennego, urz膮dze艅 i pomieszcze艅 restauracji oraz jej otoczenia w nale偶ytym porz膮dku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpo偶arowej160 h pracy w miesi膮cudyspozycyjno艣膰 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Krosno (podkarpackie)
Wydawanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od 艣rody do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Pi艂y.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Kr臋psko (wielkopolskie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)