KUCHARZ Rz膮艣nia oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Rz膮艣nia (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Rz膮艣nia, powiat: paj臋cza艅ski, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rz膮艣nia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: paj臋cza艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Paj臋cznie
Adres pracodawcy:
1 Maja 65, 98-330 Paj臋czno, powiat: paj臋cza艅ski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: paj臋cza艅ski
Gmina pracodawcy: Paj臋czno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Paj臋czno
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: BRAN呕A GASTRONOMICZNA
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Paj臋cznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 14.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W KUCHNI JAPO艃SKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni, dbanie o czysto艣膰 hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, wydawanie da艅, obs艂uga klienta
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-08-23 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
Zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kami艅ska Ma艂kinia - 2016-08-16 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Prowadzenie kuchniWynagrodzenie 2000 z艂 netto - zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ciPraca 2/2
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-09-26 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, kierowanhie prac膮 pomocy kuchennej, sk艂adanie zapotrzebowa艅 na produktySala G
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w i napoi bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - W艂odawa (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, ustalenie karty i potrawy autorskie;Dyspozycyjno艣c w godzinach 12-22;Miejsce pracy: Gniechowice;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Gniechowice (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-01-12 - Lubosz (wielkopolskie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Us艂ugowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
prace na budowie w Lubinie i okolicach
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca w kantynie, w du偶ym francuskim zak艂adzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japo艅ska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych, ustalanie menu.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "KAMI艃SKI" Marian Kami艅ski - 2016-08-05 - K臋pno (wielkopolskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 NOWOCZESNEGO SPRZ臉TU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna i gotowanie w kuchni hotelu *** (偶ywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet 艣niadaniowy i kolacyjny, imprezy okoliczno艣ciowe
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wis艂a - 2018-03-12 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (艂贸dzkie)
Sprzeda偶 oferowanych przez Bank produkt贸w bankowych i niebankowych
Bank PKO BP S.A. - 2016-10-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
organizacja pracy personelusamodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA 艁OZA - 2016-04-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przyj臋cie towaru na magazynie, uk艂adanie towar贸w na p贸艂kach, kompletowanie zam贸wie艅, prace magazynowe, udzia艂 w inwentaryzacjach
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Brak danych
MIRATRANS P脫LNOC SP. Z O.O. - 2017-04-07 - Gdynia (pomorskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 W ZAK艁ADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBA艁O艢膯 O STANOWISKO PRACY, WK艁AD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, W艁OSKIEJ I INNYCH NAROD脫W, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, POLSKIEJ, DA艃 KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAI艃SKIEJ, WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE POWY呕EJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12Z艁/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, sporz膮dzanie potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-04-03 - August贸w (podlaskie)