KUCHARZ Prochowice oferta pracy Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 500 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Data publikacji: 2016-02-15
Lokalizacja: Prochowice (dolnośląskie)
Pracodawca: Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kawice -Parking, 59-230 Prochowice, powiat: legnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie od 3 500 do 4 000 netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prochowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prochowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dyplom kucharza, minimum 3 lata pracy na stanowisku kucharza, umiejętność kierowania zespołem pracowników na zmianieOFERTA WAŻNA od 15.02.2016 do 14.03.2016. Częstotliwość kontaktów PUP z pracodawcą 1 x 2 tygodnie.
Nazwa pracodawcy:
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
Kawice -Parking, 59-230 Prochowice, powiat: legnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: pierwszy kontakt telefoniczny: 500 148 284
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: legnicki
Gmina pracodawcy: Prochowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prochowice
Ulica pracodawcy: Kawice -Parking
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2016
Oferta pracy ważna do: 14.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie różnego rodzaju posiłków i wyrobów, organizacja pracy w kuchni, planowanie posiłków, obróbka wstępna surowców, pobiranie surowców i potraw; praca w godz. 10-18 od poniedziałku do niedzieli
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe NGUYEN SON Nguyen Duc Hung - 2016-02-04 - Pruszków (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu,
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2017-11-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
pomoc przy opiece nad dziećmi,
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Luszowice (małopolskie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
organizowanie żywienia całodobowego dla dzieci i młodzieży, rozliczenia z magazynem, układanie jadłospisów, przestrzeganie przepisów bhi i ppoż.
Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy - 2015-12-31 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Kuchnia tradycyjna domowa. Kontakt tel. 505 162 811
PPUH MKW - 2016-03-23 - Kielce (świętokrzyskie)
sporządzanie farszów, wyrób pierogów,prace pomocnicze w kuchni
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej, orientalnej, robienie zakupów w hurtowniach
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łuków (lubelskie)
wydawanie i przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Podolecka Beata - 2017-08-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne w zawodzie kucharza. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych lub badań. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnika 35a, 40-711 Katowice) lub e-mail: opoka.ddps5 (at) gmail.com
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kowary (dolnośląskie)
gotowanie pod nadzorem profesjonalnego kucharza potraw zgodnych z menu;Hotel Mercure Lublin Centrum
Mr Clean sp. z o.o. - 2016-08-19 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posiłków dla dzieciplacówki opiekuńczo-wychowawczej. Praca w godz. 6-14
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-07-07 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie siatek i szkieletów zbrojeniowych, transport i magazynowanie materiałów zbrojarskich, układanie i montaż elementów zbrojarskich. Kontrola jakości wykonywanych elementów itp.
ATEB s.c Małgorzata Kotlicka Radosław Węglarz - 2017-03-22 - Płock (mazowieckie)
Obsługa klienta, przygotowanie i podawanie dań, dbanie o porządek na sali.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łódź (łódzkie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
pomoc w przygotowywaniu potraw i półproduktów, sprzątanie stanowiska pracy.
ŚLĘŻAŃSKI MŁYN Zagroda Turystyczna - 2018-01-04 - Szczepanów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw i napojów, bieżąca konserwacja urządzeń, wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Poraj (śląskie)