KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER Żodyń oferta pracy ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY

Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER

Wynagrodzenie: od 2 900 PLN

Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ, praca na pełen etat lub 1/2 etatu

Data publikacji: 2019-09-11

Lokalizacja: Żodyń (wielkopolskie)

Pracodawca: ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
POLNA 13, 64-212 Żodyń, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
praca: BASZTA ŻODYŃ, praca na pełen etat lub 1/2 etatu

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żodyń

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlec

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2019

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie

Adres pracodawcy:
PONIATOWSKIEGO 19, 64-200 Wolsztyn, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: wielkopolskie

Powiat pracodawcy: wolsztyński

Gmina pracodawcy: Wolsztyn

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Wolsztyn

Ulica pracodawcy: PONIATOWSKIEGO

Numer budynku pracodawcy: 19

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.09.2019

Data dodania oferty pracy: 11.09.2019

Oferta pracy ważna do: 11.10.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9efdece1e94e5719b3537347d0cf4557

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - 2 775 - 3 062 PLN

przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 230 PLN

Przygotowanie posiłkow, organizacja pracy kuchni podczas nieobecności szefa kuchni.
Dom Wczasów Dziecięcych - 2018-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)

OPERATOR - od 2 200 PLN

Kontrola wzrokowa i testowanie płyt głównych (laptopy), obsługa komputera, praca precyzyjna.Godz. pracy : 6-14, 14-22.Mile widziane osoby niepełnosprawne.
Fenix Poland S.A - 2018-01-09 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ (NR 5681) - od 10 PLN

- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - SUSHI MASTER - od 2 100 PLN

przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)

KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE) - od 2 100 PLN

wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Libusza (małopolskie)

KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ - do 2 200 PLN

Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

przygotowywanie dań, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Medyka (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - 2 300 - 2 500 PLN

Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)

OPERATOR KOPARKI/KOPARKO-ŁADOWARKI - od 4 000 PLN

Operator koparki i koparko ładowarki.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 602 176 788 w godz. 07.00-15.00 lub wysyłanie CV na adres e-mail:biuro (at) delta-sa.com.plPracodawca zapewnia zakwaterowanie.
DELTA Spółka Akcyjna Warszawa - 2017-08-09 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Świadczenie usług polegających na przygotoywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 4 200 PLN

Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca od 8-16
NASZA SZKOŁA - Niepubliczna Szkoła Podstawowa - 2018-03-15 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - 2 200 - 2 500 PLN

kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0015.00-23.00
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-07-05 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)

KUCHARZ W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ SZPITALA - od 2 250 PLN

Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

obowiązki kucharz w kuchni hotelowej
HOTEL&SPA Narie Tomasz Mamiński - 2016-08-25 - Wilnowo (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - od 2 100 PLN

-przygotowanie stanowiska pracy-przygotowanie posiłków-wydawanie posiłków-sprzątanie stanowiska pracy
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Morągu - 2018-07-20 - Morąg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - od 13 PLN

przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dbanie o czystość, opracowywanie menu restauracji, przygotowywanie listy zakupów
X PUB Michał Pul - 2017-08-03 - Białystok (podlaskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII R64/3740-1406/15 - 2 500 - 4 000 PLN

zorganizowanie pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich punktów gastronomicznych wraz z zapleczem konferencyjno bankietowym, nadzór nad przestrzeganiem systemu HACCP oraz zasad higieny i bezpieczeństwa, dbałość o wysoką jakość i sposób podania serwowanych dań oraz napojów, kontrola kosztów i utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie (food-cost), analiza sprzedaży i kosztów oraz nadzór nad realizacją założeń budżetowych, prowadzenie gospodarki magazynowej przygotowywanie zamówień i zamawianie towaru, inwentaryzowanie oraz raportowanie, budowanie i zarządzanie zespołem, planowanie i kontrola pracy oraz motywowanie podległych pracowników
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Bytów (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowanie potraw dla konsumentów restauracji. Godz. pracy 7.00-23.00. Kontakt z pracodawcą w godz. 10-18.
"PIAST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-31 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 780 PLN

-przygotowywanie posiłków
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-05-27 - Sulejów (łódzkie)


Wybierz powiat