KUCHARZ Pokrzywna oferta pracy PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
Data publikacji: 2016-09-14
Lokalizacja: Pokrzywna (opolskie)
Pracodawca: PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 48-267 Pokrzywna 48, powiat: nyski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pokrzywna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min.średnie, staż pracy min. 2 miesiące, książeczka sanitarno - epidemiologiczna, dbałość o czystość i schludność w miejscu pracy, znajomość j.angielskiego mile widziana, zamiałowanie kulinarne, dyspozycyjność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 2
Nazwa pracodawcy: PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + Skierowanie od pośrednika.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: hotel- organizacja wesel itp.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Agnieszka Żurakowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 13.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej. Praca w godzinach: 10-20, w systemie 2/2. Miejsce pracy: Thai Express, CH Borek, Wrocław
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Bieżąca produkcja dań znajdujących się w ofercie restauracji. Bieżące wydawanie dań. Utrzymanie porządku na zapleczu kuchennym. Zamawianie produktów u współpracujących dostawców.
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2016-02-18 - Białowieża (podlaskie)
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-04-04 - Tczew (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
doręczyciel przeysłek, przekazów, sprzedaż usług i towarów, aktualizacja danych dot. rejonu
POCZTA POLSKA S.A. - 2018-07-17 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Naprawa samochodów ciężarowych i naczep
MOTO-TiK Tomasz Wojewódzki - 2016-05-31 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodny, praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2018-05-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - szef kuchni, kuchnia polska i włoska.
Radosław Hugeth - 2018-01-05 - Osiecznica (dolnośląskie)
obróbka drewna, wykonywanie elementów konstrukcji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYNE "FRIB-EX" NALEPA FRANCISZEK - 2017-07-31 - Ruda Śląska (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-03-04 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godzinach 6-14 lub 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Wrocław (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym,-Praca zmianowa między 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Szkół Nr 21 - 2017-09-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRAKTYKA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEMPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA DŁUSKA - 2018-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
x
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Dynów (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań z półproduktów.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do sześciu miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie równoważnym. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-12-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Prace typowe dla kucharza.
Zwiebels Grillhütte Hasthaus Pension - 2017-12-07 - Niemcy (Niemcy)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Praca na etat ( 20 godz./tyg), od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Raszyn (mazowieckie)