KUCHARZ - PIEKARZ (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - PIEKARZ (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, pieczenie chleba do kebaba, pieczenie pizzy, dbanie o porządek w kuchnii
Data publikacji: 2016-10-20
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PL. WOLNOŚCI 6 1, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, pieczenie chleba do kebaba, pieczenie pizzy, dbanie o porządek w kuchnii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIEKARZ (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żagań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2016
Data zakończenia pracy: 13.02.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w gastronomii, umiejętność piecznia pizzy; mile widziana komunitaktywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego
Nazwa pracodawcy:
AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
PL. WOLNOŚCI 6 1, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: PL. WOLNOŚCI 6
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2016
Oferta pracy ważna do: 19.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: podstawowe; sprzątanie pomieszczeń biurowych, socjalnych oraz szatni, mycie okien; miejsce pracy: Gliwice
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "TOMBOR" CELINA TOMAN, JERZY TOMAN SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-13 - Gliwice (śląskie)
Prace przy produkcji posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, klejenie pierogów.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
Pomoc przy produkcji dań i serwowanie dań.
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Większyce (opolskie)
przyrządzanie posiłków
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarzędz (wielkopolskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
kuchnia tradycyjna, żywienie dzieci w szkole i przedszkolu
Prywatna Szkoła Podstawowa Nr 1 w Białymstoku - 2016-08-05 - Białystok (podlaskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (małopolskie)
wykonywanie zabiegów kosmetycznych
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Wilków (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-06-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
kucharz małej gastronomii /przygotowywanie kebabów.przyjmowanie zamówień/
Pizzeria-Restauracja "GRACJA"s.c. Józef Bierówka,Wiesław Bierówka - 2017-05-18 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ KUCHNI SYRYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek stanowiska pracy, dbanieo prawidłowe magazynowanie produktów. Praca w godzinach 11-22
ITALIA s.c. - 2017-05-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-05-23 - Człuchów (pomorskie)
gotowanie , wydawanie posiłków, podział posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie, przygotowywanie menu (kuchnia polska, włoska); praca w godz. 11-21
RESTAURACJA MOZART MEDICAL & SLIM SPA Dorota Kruszewska - 2017-08-18 - Mroków (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Chełm (lubelskie)
układanie kostki brukowej
kontakt przez OHP - 2017-07-14 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca na kuchni - przygotowanie posiłków kuchni śląskiej, domowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bytom (śląskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem.Przechowywanie żywności. Utrzymywanie czystości i porzadku w miejscu pracy.Planowanie posiłków.Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie potraw, deserów i napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni indyjskiej, sporządzanie w języku hindi lub punjabi list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Józefosław (mazowieckie)