KUCHARZ Oleszyce oferta pracy Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Us艂ugowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w dla grup os贸b w restauracji i na zewn膮trz.
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Oleszyce (podkarpackie)
Pracodawca: Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Us艂ugowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:3-go Maja 33, 37-630 Oleszyce, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w dla grup os贸b w restauracji i na zewn膮trz.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca co drugi dzie艅 w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Oleszyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubaczowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Oleszyce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.07.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane minimum 1 rok sta偶u pracy w zawodzie kucharz.CV na e-mail: hermes172 (at) wp.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Us艂ugowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubaczowie
Adres pracodawcy:
Rynek 1, 37-630 Oleszyce, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na e-mail: hermes172 (at) wp.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: lubaczowski
Gmina pracodawcy: Oleszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Oleszyce
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubaczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)
prace kucharsko-porz膮dkowe w kuchni, w tym pomoc w przygotowywaniu potraw, ciast, deser贸w, napoj贸w, obr贸bce surowc贸w, zmywaniu, porz膮dkowaniu sprz臋t贸w naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywaniu bie偶膮cym czysto艣ci na stanowisku pracy i inne czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 w kuchni w zawodzie kucharz/pomoc kuchenna
BORIM Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Pszczyna (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej.Praca w godzinach 7-15 i 14-22.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Hotel "Prezydent" Jacek Urba艅czyk FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-01-04 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 z艂 na godzin臋 brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomis艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wszystkie inne prace zwi膮zane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Karlino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; przyjmowanie towaru, sk艂adanie zam贸wie艅, obs艂uga imprez grupowych; pomoc w obs艂udze go艣ci (w szczeg贸lno艣ci obcokrajowc贸w);
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw typu kebab, pomoc w krojeniu warzyw, dbanie o og贸ln膮 czysto艣膰 w miejscu pracy.
EFES KEBAB Gokhan Yildiz - 2017-06-26 - Tychy (艣l膮skie)
*
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w S艂udwii - 2018-12-03 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w rastauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Istebna (艣l膮skie)
wykszta艂cenie jako kucharz (mo偶e by膰 osoba po szkole)
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
dbanie o w艂a艣ciw膮 organizacj臋 pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, deser贸w (przyj臋cia okoliczno艣ciowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wojnicz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji O艣rodka Wypoczynkowego "POD LIPAMI" w Lidzbarku
"PROFINES" Pawe艂 Byli艅ski - 2019-02-07 - Lidzbark (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-04-19 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie da艅, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROS艁AW JAGIE艁艁O FAR-DOM ; HOTEL JAGIE艁艁O - 2018-09-12 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przygotowywanie da艅 na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej
P.P.U.H. "SAJGONKA" Bar orientalny - 2018-10-10 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
wykonywanie gwint贸w, otwor贸w i wa艂k贸w z tolerancj膮, prasowanie otwor贸w - praca na maszynach konwencjonalnych
P.H.U."PROTRANS-BIS" KRYSTYNA KLUBA - 2018-02-20 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembi艅ski Marek - 2017-04-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w restauracji wegetaria艅skiej w C.H Magnolia Park.Praca 5 dni w tygodniu, r贸wnie偶 w weekendy, w systemie zmianowym.Przygotowywanie sos贸w, farszy i da艅 wed艂ug przepis贸w.Proponowany okres zatrudnienie - 2 lata.Dyspozycyjno艣c w godzinach: 6.30-17.00.Wymiar pracy - oko艂o 160-170 h/ m-c.Sala G
JR COMPANY SP.Z O O - 2018-07-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Czynno艣ci polegaj膮ce na szyciu pokrowc贸w na kanapy, tapicerowaniu mebli oraz wykonywaniu innych podobnych prac uzgodnionych.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Starzyno (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
TSS KUREK SP脫艁KA JAWNA - 2019-08-07 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-04-08 - D臋bica (podkarpackie)
- praca w kuchni- obs艂uga klient贸w- pomoc przy barze
Grzegorz Kalisz Zak艂ad Gastronomiczny " Malina" - 2017-09-13 - Ksi膮偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERING脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢C KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DO艢WIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace typowe dla kucharza
Hotel Christinenhof & SPA - 2016-11-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii, mo偶e byc do przyuczenia
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Bucz (wielkopolskie)