KUCHARZ (O) Radłów oferta pracy Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2017-10-30
Lokalizacja: Radłów (małopolskie)
Pracodawca: Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Boczna 1, 33-130 Radłów, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: książeczka sanepidowska, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia, praca w Radłowie w godz.: 12.00-21.00, soboty: 12.00-22.00, niedziela: 12.00-21.00, wynagrodzenie: 3 000 zł brutto. Kontakt: Transport Towarowy Mirosław Plebanek, 33-130 Radłów, ul. Boczna 1, wcześniejszy kontakt tel.: 602 179 440.
Nazwa pracodawcy: Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Boczna 1, 33-130 Radłów, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: wcześniejszy kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Radłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radłów
Ulica pracodawcy: Boczna
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: transport , gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.10.2017
Data dodania oferty pracy: 30.10.2017
Oferta pracy ważna do: 17.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
konstruowanie manu, praca przy organizacji wesel, bankietów, zamawianie towaru
Hotel Restauracja BAROK Jan Kiper - 2016-12-21 - Piechowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, wschodniej, rosyjskiej, ukrainskiej oraz róznego rodzaju diet, obrabianie wstepne surowców (mięs, ryb, warzyw, grzybów), weryfikacja surowców i póproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczniae przed zepsuciem.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Żurawia84 h pracy w miesiącu, dyspzoycyjność 10-18Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Końskie (świętokrzyskie)
Kuchnia włoska - obsługa pieca i grilla, kuchnia śródziemnonomrska (świeże ryby i owoce morze), Praca na świeżej wołowinie, wykonywanie deserów, układanie menu.Umowa zlecenie około 160 h w m-cu, praca w godz. 11:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
- przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków- przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków- właściwe porcjowanie z normami żywieniowymi- udział w układaniu jadłospisu- prowadzenie magazynu podręcznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w Łodzi - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Bytom (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
prace kuchenne, produkcja potraw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - Łódź (łódzkie)
obsługa kinii produkcyjnej w fabryce Lear w Nowej Wsi Legnickiej
LOGISERVICE sp. z o.o. - 2016-07-07 - Nowa Wieś Legnicka (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.Istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Zamość (lubelskie)
- Prowadzenie ewidencji ST i WniP. Rozliczanie dostaw krajowych i zagranicznych. Prowadzenie ewidencji magazynowej opakowań. Rozliczanie delegacji krajowych i zagranicznych. Ewidencjonowanie kosztów uzyskania przychodu. Prowadzenie dikumentacji związanej z odpadami i opakowaniami wprowadzanymi na rynek.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo: 01.03.2017r. - 31.10.2018r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30 + średnio jedna sobota w miesiącu. Wykształcenie wyższe (finanse, rachunkowość). Min. 2 lata doświadczenia zawodowego na stanowisku samodzielnej księgowej. Umiejętność prowadzenia ksiąg rachunkowych. Umiejętność prowadzenia dokumentacji związanej z odpadami oraz opakowaniami wprowadzanymi na rynek. Umiejętność obsługi arkusza Excel. Dobra znajomość przepisów podatkowych oraz ustawy o rachunkowości. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: t.urszula (at) makar.pl
MAKAR BAKALIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-22 - Katowice (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
BĄDŹ ANIOŁEM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzeszów (podkarpackie)
obróbka wstępna produktów, gotowanie potraw, wydawanie gotowych dań, sporządzanie surówek, sporządzanie dań mącznych, mycie i wyparzanie naczyń
"SEZAM" Przedsiębiorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - Płock (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Bajka Marcinowice
PHU " AGA" WITOLD DROBEK - 2016-10-05 - Marcinowice (lubuskie)
Prace manualne przy linii produkcyjnej, pakowanie produktów gotowych
FULL JOB POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-22 - Kalisz (wielkopolskie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków.
Firma Handlowa NARPOL A. i R. Gmiterek Spółka Jawna - 2017-03-02 - Narol (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dzieci przedszkolnych zamieszkałych w domach pomocy społecznej i przygotowanie ich, spakowanie w termopaki, termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-20 - Poznań (wielkopolskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świdnica (dolnośląskie)