KUCHARZ Mrągowo oferta pracy Gościniec MOLO Andrzej Wądołowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-09-29
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Gościniec MOLO Andrzej Wądołowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jeziorna 1B, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Gościniec MOLO Andrzej Wądołowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Jeziorna 1B, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Jeziorna
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.09.2016
Oferta pracy ważna do: 28.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
 kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
 
 -Poszukujemy kucharza, kucharki do nowo otwartej kawiarni,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
 1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
 
 Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej i wietnamskiej.
 kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)
 
 ośrodek wczasowy
 PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-04-15 - Łeba (pomorskie)
 
 - przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
 MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
 
 Przygotowywanie posiłków w stołowce szkolnej.
 kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Stawiszyn (wielkopolskie)
 
 Operator młyna do tworzyw sztucznych
 RECYPLAST SŁAWOMIR WARŻAŁA - 2016-08-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
 
 Przygotowywanie potraw, dań
 PUNKT GASTRONOMICZNY Marek Jamróz - 2018-10-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
 
 Kuchnia staropolska. Okres próbny trwa 3 miesiące. Praca w godzinach 6.00-22.00
 OŚRODEK SZKOLENIA SPORTOWEGO FORREST, FORREST CATERING, FORREST BEATA SIELUK - 2017-06-28 - Brzednia (wielkopolskie)
 
 Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
 PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
 
 Przygotowywanie potraw (głównie kuchni polskiej), obsługa kasy fiskalnej, dbałość o higienę w kuchni i na sali
 Double S Adam Skolik - 2019-02-26 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
 
 zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
 CORDROY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Lublin (lubelskie)
 
 jw.
 Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
 
 zapoznanie się z normami oraz wykonywanie: robót ziemnych, montaż ogrodzeń, montaż urządzeń na boiskach sportowych i placach zabaw, montaż słupów, montaż nawierzchni z trawy syntetycznej
 kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Budy Kozickie (mazowieckie)
 
 Obsługa punktu gastronomicznego Papa Jack w Galerii Quick Park, obsługa gości i przygotowanie posiłków
 "PAHO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-19 - Oława (dolnośląskie)
 
 Przygotowywanie posiłków według karty dań.
 Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
 
 gotowanie w barze, przygotowanie potraw
 kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Świętoszów (dolnośląskie)
 
 Praca z rodzinami niewydolnymi w zakresie opiekuńczo-wychowawczym.
 kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Tyszowce (lubelskie)
 
 ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie
 Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-09-02 - Koszęcin (śląskie)
 
 Pełny zakres -obsługa kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas określony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przysługują się dni wolne w tygodniu.
 kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gostyń (śląskie)
 
 obsługa klienta,wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków, sałatek sosów, ciast
 kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Zambrów (podlaskie)
 
 zgodny
 kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
 
 obsluga biura
 "FABRYKI NARZĘDZI SPECJALNYCH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie potraw, dbanie o porzadek w kuchni.
 Restauracja Zakątek s.c. - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
 
 przygotawanie posiłków (GCP Koniecpol)
 kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kłomnice (śląskie)
 
 Transport międzynarodowy
 GEBER Sp.z o.o. - 2015-11-26 - Szamotuły (wielkopolskie)
 
 układanie towarów, wprowadzanie faktur, przyjmowanie towarów, metkowanie
 kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
 
 przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
 kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
 
 Przygotowanie dań z świeżych produktów kuchni tradycyjnej niemieckiej i austriackiej. Dbanie o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
 kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
 
 Przygotowywanie posiłków kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, wydawanie posiłków.
 DOM OPIEKI "SAMARYTANIN" W BIELSKU-BIAŁEJ - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)