KUCHARZ Mielec oferta pracy FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie da艅 kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narod贸w (kuchnia ukrai艅ska, bia艂oruska)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przemys艂owa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie da艅 kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narod贸w (kuchnia ukrai艅ska, bia艂oruska)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.04.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie, zawodowe - kucharz5 lat do艣wiadczenia w zawodzie kucharzaUmiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na kuchniDyplom mistrza , czeladnika, kursy dot. gastronomii
Nazwa pracodawcy: FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadaj膮ce ustalony odpowiedni profil pomocy, spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do doradcy klienta w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozosta艂e osoby proszone s膮 o bezpo艣redni kontakt z pracodawc膮.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: pn.pt., Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 67
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie, praca co 2 dzie艅 po 12 h.
RESTAURACJA "BALATON" S.C. ANNA K臉DZIOR, BARBARA ZAMORSKA - 2016-08-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Tymorek Conlsulting&Trading Tymorek Damian - 2016-06-28 - Teresin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
jw.
ZAK艁AD TECHNOLOGICZNY ELWIK MAKSYM K臉PA - 2018-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie, organizowanie, przygotowanie posi艂k贸w, wa偶enie, mierzenie, mieszanie sk艂adnik贸w zgodnie z przepisem
HAMLET MKRTCHYAN "SASUN" - 2016-11-07 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 z menu restauracji PRACA W SOBOT臉 I NIEDZIEL臉, GODZ 10.00-22.00 DLA OS脫B PO 30 ROKU 呕YCIA /RPO/
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SM臉TEK Ryszard Wieche膰 - 2017-12-22 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-04 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, przygotowywanie potrawII zmiany 6-14/14-22 pn-ndwynagrodzenie do uzgodnienia
HOTEL 呕U艁AWY Szczygie艂 Lucyna - 2015-12-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Prace dorywcze w firmie budowlanej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Lipki (opolskie)
zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni bezngalskiej, przygotowywanie da艅 i kalkulacja cen potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
- obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych,- produkcja da艅 gor膮cych i wyrob贸w garma偶eryjnych,- or贸bka warzyw,- wydawanie zestaw贸w 艣niadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJ臉TNO艢CI
HOTELE GRUPY MARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Osoba zatrudniona na przygotowywanie posi艂ku w restauracji hotelowej. Praca na dwie zmiany, umowa na okres pr贸bny.Kontakt z pracodawc膮 e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROC艁AW SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
Przedszkole Niepubliczne KUBU艢 PUCHATEK Grzegorz Sza艂agan - 2016-06-01 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie kebab贸w, sa艂atek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
produkcja wyrob贸w kulinarnych, praca we W艂odowicach, mile widziane osoby z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Za艂臋cka - 2016-01-19 - W艂odowice (艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w i zestaw贸w obiadowych, zestaw贸w na imprezy okoliczno艣ciowe, np. wesela, zestaw贸w kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, w艂oskia i ukrai艅ska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 14.00-22.00 i 22.00-6.00.
Silveretta Rafa艂 Korczak - 2017-09-25 - Szczyrk (艣l膮skie)
przygotowywanie i w ydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Orzesze (艣l膮skie)
Podstawowe prace kuchenne.
BAR 12 BIS Szyszko Andrzej - 2015-12-08 - Glewice (zachodniopomorskie)
W programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Kro艣nice (dolno艣l膮skie)
Koordynowanie pracy dla zespo艂u kierowc贸w
Samat Polska Sp z o.o. - 2017-09-07 - P艂ock (mazowieckie)
-sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw-obs艂uga urz膮dza艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-03-10 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)