KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Żołynia oferta pracy "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
Data publikacji: 2016-08-11
Lokalizacja: Żołynia (podkarpackie)
Pracodawca: "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Białobrzeska 158/L, 37-110 Żołynia, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żołynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żołynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: PRAWO JAZDY KAT. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy mile widziany, umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy: "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Białobrzeska 158/L, 37-110 Żołynia, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Żołynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żołynia
Ulica pracodawcy: Białobrzeska
Numer budynku pracodawcy: 158
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 11.08.2016
Oferta pracy ważna do: 12.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Bełchatów (łódzkie)
- wypiek pizzy
Pizzeria"MALIBU"Mariusz Bidas - 2016-05-06 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, dań na różne okazje, utrzymywanie czystości
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2015-11-04 - Augustów (podlaskie)
Praca w kuchni, gotowanie dań kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umowę zlecenie. 168 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g stanowiska
Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach - 2017-10-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Brak danych
Pod Borem Warzybok sc - 2016-09-06 - Rzetnia (wielkopolskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
UTRZYMANIE RUCHU, NAPRAWY, PRZEGLĄDY URZĄDZEŃ DŹWIGNICOWYCH
ZAKŁAD URZĄDZEŃ DŹWIGNICOWYCH - 2018-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Dostarczanie zamówionych dań pod wskazany adres.
Pizza Cafe Bar Pizzeria Werona s.c - 2017-08-10 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w Restauracji Palmiarnia
"ZIELONOGÓRSKIE ZAKŁADY USŁUG MIEJSKICH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-21 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie potraw z mięs i ryb. Dekorowanie potraw. Pieczenie ciast. Praca w godz. 8-16, 14-22, 16-24.
GÓRALSKA CHATA MARIAN HUMIEJA - 2017-08-09 - Stare Boryszewo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Bażanowice (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Straduny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-10-19 - Radocza (małopolskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA - 2016-04-04 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2018-06-28 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Znajomość kuchni polskiej. Gotowanie od podstaw posiłków, wydawanie posiłków, dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i na stanowisku pracy.
"BAR PRZY TRASIE" Alina Owczarek,Wojciech Wałęga S.C. - 2017-10-18 - Kolonia Poczesna (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2016-04-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- dbanie o czystość na stanowisku pracy- praca w C.H. Manufaktura w Łodzi
QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
Praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 39 IM. SZARYCH SZEREGÓW W LUBLINIE - 2018-07-24 - Lublin (lubelskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
Obsługa gości i dbanie o komfort wypoczynku, Doradzanie gościomw zakresie atrakcji turystycznych okolic, Obsługa e-maila,prowadzenie rozmów telefonicznych, Prace biurowe: nadawanie listówi paczek, obsługa faktur, Bieżący monitoring systemu rezerwacji iporządkowanie rezerwacji, Obsługa systemów rezerwacji on-line. Wymagane doświadczenie: Minimum 1 rok miesięcy pracy na stanowisku recepcji lub odbyte praktyki zawodowe, aktualnej książeczki zdrowia, milewidziane świadectwa ukończonych kursów branżowych,Języki obce: angielski(biegły) - pozwalający na swobodną komunikację z gościem hotelowym.
"Hotel FRYDERYK" Sp. z o. o. - 2017-01-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
PP-RPO
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Nauka przygotowywania posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)