KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Piotrków Trybunalski oferta pracy HABIBA Ezzedine Hosni
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie kebabu oraz innych posiłków kuchni orientalnej; posiadanie znajomości potraw oraz przypraw dań kultury Bliskiego Wschodu.
Data publikacji: 2018-03-21
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Pracodawca: HABIBA Ezzedine Hosni
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLSKIEJ ORGANIZACJI WOJSKOWEJ 5/3, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie kebabu oraz innych posiłków kuchni orientalnej; posiadanie znajomości potraw oraz przypraw dań kultury Bliskiego Wschodu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piotrków Trybunalski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Data zakończenia pracy: 02.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: arabski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Posiadanie znajomości potraw oraz przypraw arabskich (orientalnych).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: HABIBA Ezzedine Hosni
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
POLSKIEJ ORGANIZACJI WOJSKOWEJ 5/3, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Piotrków Trybunalski
Gmina pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Ulica pracodawcy: POLSKIEJ ORGANIZACJI WOJSKOWEJ
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2018
Oferta pracy ważna do: 11.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, dania w sosach, dania z pieca tandoor palonego węglem drzewnym, wypiek indyjskich chlebów na ścianach pieca, obsługa pieca.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2016-01-21 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-01-09 - Bralin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w, praca w godz. 8-14
Przedszkole Publiczne nr 56 "Piastuś" - 2016-06-13 - Opole (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Poddębice (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków i wydawanie zgodnie z zamówieniami
POLENTA S.C. - 2016-11-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-03-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-07-18 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-03-16 - Janowiec (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków (pracodawca zapewnia zakwaterowanie)
P.P.H.U. MPC Michał Jędrys - 2016-03-21 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i półproduktów,utrzymanie kuchni w czystości,szykowanie listy zakupów do kuchni.Znajomość kuchni molekularnej. Umiejętność obsługiwania maszyn piekarniczych,wirówek,wyciskarek.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków,obsługa pieca konwekcyjnego. Praca w godzinach 8:00-21:00.
PAHO sp.zo.o. - 2016-07-26 - Opole (opolskie)
- Kuchnia meksykańsko-włoska.- Praca w Katowicahc: ul. Kilińskiego 20, ul. Armii Krajowej 68.- Wynagrodzenie: 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele według grafika. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie zawodowe. Kontakt telefoniczny (516-045-887) lub e-mail: nieruchomosci.pszczyna (at) gmail.com
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2018-08-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-04-10 - Wieleń (wielkopolskie)
- przygotowywanie dań europejskiej, polskiej i włoskiej kuchni, wprowadzanie nowych potraw do menu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Usługi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Wróblew (łódzkie)
obsługa klienta
Zakład Produkcyjno-Handlowy Odzieżowy MODIS Kielar Lidia - 2017-12-18 - Sanok (podkarpackie)
Zmywanie naczyń, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, pomoc szefowi kuchni.
"Sirbud-Minari" S.A. - 2016-03-30 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-05-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
przygotowanie dań i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
Gotowanie potraw w żywieniu zbiorowym dla 400 osób, obiady, przygotowanie przekąsek, deserów, brunch, pełna gama żywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyjęciach okolicznościowych, weselach. Praca na pełny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Sękocin Stary (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)