KUCHARZ Łódź oferta pracy ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 8 - 9 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
Data publikacji: 2016-01-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Drewnowska 58, 91-002 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 8 - 9 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł/h netto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 8 - 9 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni ukraińskiej oraz produktów lokalnej kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 3, 00-078 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.01.2016
Data dodania oferty pracy: 20.01.2016
Oferta pracy ważna do: 19.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji, sprzątanie stanowiska pracy, koordynacja pracy w kuchni i kelnerów.
KUMIDA DARIUSZ ŁUKASZEWICZ - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków według receptur: śniadanie, drugie śniadanie, obiad. Dbanie o należyty stan kuchni i jej zaplecza. Sumienność i punktualność
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE TUPTUŚ - 2016-04-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. Ćwiklińskiej 18. Przygotowywanie surowców, przyrządzanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2017-02-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków według zasad kuchni orientalnej (głównie Indie, Pakistan, Chiny), nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówieńoryginalnych artykułów spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii, Pakistanu
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Mszczonów (mazowieckie)
praca w barze, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Łosice (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu stażu (POWER 5/3)
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0014.00-22.00Praca również w weekendy
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-03-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Równoważny system casu pracy. Ofert adostępna ws ali G
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
/
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań głównych, zup itp. Obsługa imprez okolicznościowych.
VITAL Barbara Milcz - 2018-03-16 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Pobieranie surowców do sporządzania posiłków. Pomoc magazynierowi w przyjęciu towaru. Sporządzanie posiłków. Sporządzanie potraw dla różnych diet. Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-11-09 - Konary (małopolskie)
PRACA DWUZMIANOWA.PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.
PPHU "JOL-MARK" WĘGIERSKA GÓRKA - 2016-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej - indyjskiej/pakistańskiej z wykorzystaniem oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Łódź (łódzkie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliksów (wielkopolskie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu. Umowa o pracę na czas określony 4 m-ce.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Piła (wielkopolskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków śniadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Grądy (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagane minimalne doświadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-03-30 - Wejherowo (pomorskie)