KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 14,7 PLN

Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.

Data publikacji: 2019-08-19

Lokalizacja: Łódź (łódzkie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Zmianowość pracy: nie dotyczy

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2019

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni arabskiej

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność: obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form- umiejętność: wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; rozbiór mięsa

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: łódzkie

Powiat pracodawcy: m. Łódź

Gmina pracodawcy: Łódź

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Łódź

Ulica pracodawcy: Milionowa

Numer budynku pracodawcy: 91

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.08.2019

Data dodania oferty pracy: 19.08.2019

Oferta pracy ważna do: 02.09.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cae24c86b5248dfdaec65902db99f1fb

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 13,7 PLN

PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZASTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM - od 3 800 PLN

zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w piątki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawcą 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - od 2 250 PLN

Łączenie przypraw arabskich celem uzyskania potraw rodem z Jemenu.
Hayati Group Sp. z o.o. - 2019-01-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Międzychód (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-05-24 - Łomża (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 200 PLN

przygotowywanie dań kuchnii ukraińskiej, pomoc przy zamawianiu produktów na kuchnię, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Uniejów (łódzkie)

KUCHARZ SUSHI MASTER - do 1 850 PLN

PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ* - od 2 000 PLN

Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyjęć okolicznościowych.
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zgórsko (podkarpackie)

KUCHARZ - od 7 PLN

przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków z zachowaniem obowiązujących standardów i przepisów, dbanie o najwyższą jakość i smak, utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-12-08 - Bełchatów (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 920 PLN

przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 125 PLN

Produkcja potraw zgodnie z planem i zamówieniem; sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym; zdolność do pracy pod presją czasu.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Olsztyn (śląskie)

ROBOTNIK DROGOWY - 13 - 15 PLN

Prace fizyczne przy budowie i remoncie nawierzchni dróg.
BERGER BAU POLSKA Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Legnickie Pole (dolnośląskie)

KUCHARZ (NR 0053) - od 2 000 PLN

Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-01-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

produkcja dań gotowych
ZAKŁADY MIĘSNE "HAM"CICHOŃ I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-10-16 - Radzionków (śląskie)

KUCHARZ/PIZZERMAN - od 2 000 PLN

wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - od 2 250 PLN

przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ - 2 200 - 2 500 PLN

Przygotowanie wstępne gotowanie posiłków gorących, zimnej płyty, pieczenie ciast, robienie deserów, wydawanie posiłków kelnerom, przygotowanie śniadań, obiadóow, kolocji dla wczasowiczów
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Łopuszna (małopolskie)

KUCHARZ - 19 - 21 PLN

kuchnia polska,
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2019-10-10 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

gotowanie posiłków; przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość potraw i gramaturę; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)