KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji, dbanie o czystość stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów HACCP
Data publikacji: 2017-12-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji, dbanie o czystość stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.12.2017
Data zakończenia pracy: 30.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Język angielski
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.12.2017
Data dodania oferty pracy: 27.12.2017
Oferta pracy ważna do: 26.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KucharzDwie zmiany:od 7-15od 15-23.
Dom Weselny Frezja - 2016-08-23 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków,
Paweł Pruszak - 2018-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędzami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
Sporządzanier potraw i napojów w lokalu gastronomicznym kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-06-10 - Grabianów (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; rok doświadczenia zawodowego; aktualna książeczka sanepidu; zakres obowiązków: obróbka cieplna potraw, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna warzyw, garmażerka; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2018-07-18 - Paniówki (śląskie)
przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Głogów (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Głogowo (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Jastrowie (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Zarządzanie personelem,-Kontakt telefoniczny 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
obróbka wstępna produktów:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w Karczmie, organizacja pracy na kuchni
TURYSTYKA I GASTRONOMIA "MUCZNE" MAŁGORZATA GĄDEK - 2016-11-07 - Muczne (podkarpackie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (śląskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla pacjentów szpitala. Paca od pn do pnd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00. w systemie jednozmianowym lub równoważnym.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-05-12 - Wilkowice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie pizzy, innych dań
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-08-08 - Iława (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)