KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" Piotr Sołtysiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2019-07-02
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" Piotr Sołtysiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "MIKO" Piotr Sołtysiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
37-100 Wola Dalsza 185, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Białobrzegi
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Dalsza
Numer budynku pracodawcy: 185
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fec11c9adfd0679935bbecc2cd9ada66
Podobne oferty pracy
- wydawanie towaru z magazynu, dowóz towaru do klienta,- praca w godzinach: 7.00-15.00,- umowa na okres próbny (docelowo umowa na czas nieokreślony)
PRZEWOŹNY MACIEJ P.P.U.H. 'KURAŚ' - 2019-03-01 - Kórnik (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu z półproduktów. Wydawanie i przyjmowanie zamówień, obsługa klienta. Dbanie o czystość miejsca pracy.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2016-10-31 - Jasło (podkarpackie)
wg zakresu na stanowisku operatora wtryskarek
kontakt przez OHP - 2016-03-23 - Mielec (podkarpackie)
Szycie kompletów wypoczynkowych
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leszno (mazowieckie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
prace porządkowe na terenie poczty w Inowrocławiu
KLINET SP.Z.O.O. - 2017-06-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
prace w restauracji
Inter-S Piotr Szymandera - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Usługi Gastronomiczne s.c. Szymczak Barbara, Kisielewska Sylwia - 2018-03-27 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
sortowanie tworzyw sztucznych (odpadów) pod kątem dalszego przetwarzania
MARINEX MARIA WIETESKA, GRZEGORZ WIETESKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-17 - Kompina (łódzkie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lubin (dolnośląskie)
wykonywanie prac ogólnobudowlanych, wykończeniowych
Wojciech Schafer Zakład Usługowo- Handlowy TORINSTAL - 2016-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i typu kebab.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Gostynin (mazowieckie)
Wypiek pączków, drożdzówek.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Kalinowice (lubelskie)
Obsługa spraw związanych z przyznawaniem pomocy finansowej w ramach płatności bezpośrednich oraz działań PROW. Weryfikacja wniosków o przyzanaie płatności w ramach systemów wsparcia bezpośredniego , PROW 2007 - 2013, 2014 - 2020. Przygotowanie rapartów na potrzeby monitoringu rzeczowego i sprawozdawczości w zakresie płatności w ramach systemów wsparcia bezpośredniego oraz pozostałych płatności realizowanych przez wydział. Udzielanie informacji dotyczących uwarunkowań prawnych i formalnych wniosków PROW i płatności bezpośrednich. Praca w godzinach 7.30 - 15.30
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Szczecinie- Biuro Golczewo - 2017-03-09 - Golczewo (zachodniopomorskie)
jw.
ANITA KWIATKOWSKA BIURO RACHUNKOWE VADE MECUM - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla gości ośrodka
POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A. - 2018-03-20 - Wierzbowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:- osobiście: "Stara Piekarnia" ul. 3 Maja 29, 37-500 Jarosław- telefonicznie: 607 590 093
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-07-13 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zimnych i gorących: zup, głównych dań i surówek
Auto Stop Bary i Hotele Polskie Sp.zo.o. - 2015-11-27 - Morawica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2017-10-18 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
"ZAJAZD POD POŁONINĄ" MACIASZCZYK JADWIGA - 2019-03-27 - Wetlina (podkarpackie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2018-01-22 - Chodów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kurdyjskich, cięcie kebabu oraz jego przygotowanie zgodnie z procedurami restauracji, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3-miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
POWER
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Obsługa kuchni, ogólna gastronomia, znajomość kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2018-08-29 - Zamość (lubelskie)
Pomocnicze prace budowlane
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie sali, obsluga klientów, podawanie posiłków, kasowanie należności, sprzątanie, obsluga kasy fiskalnej. Umowa o pracę na cazs określony. Praca na dwie zmianyw przdziale czasowym: 11:00--22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)