KUCHARZ Łąka oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Łąka (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łąka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie, własny środek transportu, bez nałogów.
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godzinach 08.00-16.00, tel. 695423060
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łąka
Numer budynku pracodawcy: 29B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 05.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
montaż okien, drzwi, konstrukcje aluminiowe, stalowe
DK MONT Dariusz Kużaj - 2016-10-17 - Chorzów (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2017-01-03 - Zawoja (małopolskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy z gotowych półproduktów
"POPARAZZI" Radosław Szlędak - 2016-08-26 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzanów (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku prcay, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
KAMIL SAMCIK "SPRZEDAŻ ART. SPOŻYWCZYCH I PRZEMYSŁOWYCH, USŁUGI GASTRONOMICZNE" - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Obróbka wstępna warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-10-21 - Ruda Śląska (śląskie)
pomoc w administracji biurowej w jednostce gminnej (prace biurowo-administracyjne,przyjmowanie dokumentów,obsługa interesantów, udzielanie wstępnych informacji,obsługa urządzeń biurowych).
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CARINO Roman Latkowski - 2016-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
DSo uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Zagórz (podkarpackie)
Gotowanie prostych potraw kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Możliwość przyuczenia dla osób bez doświadczenia w zawodzie
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-07-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
Praca w małej gastronomii.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łowkowice (opolskie)
• opracowywanie metod fizjoterapii zgodnie ze skierowaniem od lekarza - Opracowywanie zestawów ćwiczeń i towarzyszenie mieszkankom podczas ćwiczeń- współpraca z zespołem opiekuńczo - terapeutycznym
Dom Pomocy Społecznej - 2017-02-16 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Przygotowywanie posików w restauracji.
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2017-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, w tym kebab. Obsługa klienta.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
Ścinka drzewa na zrębach, okrzesywanie i i przeżynanie obalonych drzew za pomocą pilarek łańcuchowych, Shtil, Husqvarna, obsługa traka taśmowego Goltad, Wood-Mizer, układanie, pomiar i znakowanie wyrobionych sortymentów, drobne naprawy pilarek i ich konserwacja, ostrzenie łańcuchów tnących, konserwacja drobne naprawy traka taśmowego, rozładunek, załadunek
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
Bar Kurcze Pieczone - 2017-03-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
staż w kuchni ośrodka wypoczynkowego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wisła (śląskie)
KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: przygotowywanie posiłków.Miejsce wyk. pracy: ul. Mickiewicza 1, 36-100 Kolbuszowa.Praca w godz.: dwie zmiany: 12-20, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Praca przy przygotowywaniu potraw kuchni japońskiej. Przygotowywanie ciepłych dodatków do sushi.
ASAP SOPOT SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-02 - Sopot (pomorskie)