KUCHARZ Łąka oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Łąka (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łąka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie kucharza, własny środek transportu.
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty lub telefoniczny w godzinach 08.00-15.00, tel. 695423060
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łąka
Numer budynku pracodawcy: 29B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy ważna do: 24.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: min. 2 lata; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Sierakowice (śląskie)
kierowca samochodu dostawczego, inne pracezlecone przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Włodawa (lubelskie)
Kucharz/ kuchnia Polska
HOTEL CRISTAL PARK SPÓŁKA Z O.O. - 2018-09-13 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Naprawa maszyn i urządzeń, montaż, przygotowanie narzędzi.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Smardzów (dolnośląskie)
w/g stanowiska. Kontakt telefoniczny 695465566
ZAJAZD NA WIDOKU Artur Stępnik - 2017-07-19 - Krajno Pierwsze (świętokrzyskie)
Przygotowywanie składników i wyrabianie pizzy.
Dominika Kot Sklep "LILI" & Pizzeria "Steffano" - 2017-07-18 - Małogoszcz (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie zajęć lekcyjnych w klasach szkoły podstawowej (III-VI). Wymagane przygotowanie pedagogiczne. Zgłoszenia osobiste z cv.
Szkoła Podstawowa Nr 143 - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
DO UZGODNIENIA
AJP S.C. - 2016-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
wymagane min. 3 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracownik budowlany
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Sanok (podkarpackie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie,wydawanie towaru, kompletacja zamówień
Hurtownia Drobiu OLDROB Andrzej Przybylski - 2017-11-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pizzeri ul. Żeromskiego lub ul. Jurowiecka
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "DBK" SPÓŁKA CYWILNA BARTOSZ WALASZCZYK, KRZYSZTOF PACKIEWICZ - 2015-12-15 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów pakowanie gotowych wyrobów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "INTER-SOLAR" SP.Z.O.O. - 2017-04-21 - Buczek (łódzkie)
przygotowanie kebabu, gyros, zapiekanki
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kiełpin Poduchowny (mazowieckie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowywanie posiłków, pobieranie produków spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o utrzymanie w czystości pomieszczeń i sprzętów.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zabrze (śląskie)
Praca w kuchni pod nadzorem szefa kuchni
A&A Bugaj Anna - 2016-01-29 - Pewel ślemieńska (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie warzyw i owoców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych, serwowanie pożywienia szybko przygotowywanego i na poczekaniu - fast food
IRPOLL Sp. z o.o. - 2016-01-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)