KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godz./mies.
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godz./mies.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe, 1 rok doświadczenia w zawodzie kucharza kuchni orientalnej, znajomość kuchni orientalnej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-254/09
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 10.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Aktualizacja dokumentacji technicznej, prowadzenie rejestru maszyn i urządzeń, sporządzanie analiz, pilnowanie terminów przeglądów technicznych form, urządzeń i maszyn.Kontakt z pracodawcą - osobiście lub telefonicznie: 71 382 82 32, praca (at) bikkoplast.pl
BIKKOPLAST Sp. z o.o. - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (łódzkie)
WYKONYWANIE USŁUG W ZAKRESIE FRYZJER DAMSKO-M ĘSKI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZDOLNOŚCI MANUALNE, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 09.00 -16.00, 12.00-19.00;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 695794531
IN STYLE JOLANTA JANIEC - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie pracy wynikającej z technologii obróbki ręcznej, zgodnie z dokumentacją, obsługa szlifierki, wiertarki, odpowiedni dobór narzędzi do rodzaju obróbki i materiału, dbałość o dobry stan techniczny używanych maszyn i narzędzi, sprawdzanie zgodności wykonania obrabianego przedmiotu z rysunkiem technicznym, optymalne wykorzystywanie materiałów, narzędzi i maszyn, dbanie o czystość miejsca pracy, pomoc w montażu wyrobów. praca w godz. 7-15
MS KONSTAL MARZEC SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-23 - Chmielów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Lublin (lubelskie)
wspomaganie pracy wietnamskich przedstawicieli handlowych, podtrzymywanie trwałych relacji z klientami i kontrahentami wietnamskimi, przygotowanie ofert handlowych, ścisła współpraca i wykonywanie poleceń wietnamskiego prezesa
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-03-03 - Lubaczów (podkarpackie)
sprzątanie pomieszczeń w zależności od obiektu handlowego oraz kongresowego i sportowego
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
LEK-POL Leszek Famulok - 2017-04-04 - Pszczyna (śląskie)
w/g potrzeb
Baby Home Niepubliczne Przedszkole O profilu Angielskim - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE BUFETÓW (ŚNIADANIA, OBIADOKOLACJE), UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z INNYMI DZIAŁAMI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOSPODAROWANIA PRODUKTAMI, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W HOTELU SPA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:praca (at) villahoff.pl; ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA; PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; PRACA W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODZINACH: 07.00-22.00; MIEJSCE PRACY: TRZĘSACZ;
VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J. - 2015-11-16 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2017-06-14 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godziny w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Bardzo dobra znajomość kuchni domowej, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw, ocena surowców, półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw. Zatrudnienie czerwiec 2016r.
Działaj.pl Irena Wiśniewska-Smolarek - 2016-06-02 - Piła (wielkopolskie)
Wypiek pizzy i dowóz do klienta.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
PRSZYGOTOWANI8E DAŃ WIETNAMSKICH, PRACA W ZESPOLE OSÓB POROZUMIEWAJĄCYCH SIĘ JĘZYKIEM WIETNAMSKIM
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PIĄTEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA DO 22.00
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-07-27 - Dębica (podkarpackie)
wg stanowiska
OW PIRAMIDA - 2016-03-07 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Obróbka ryb, prace kuchenne.
Przetwórstwo i Wędzenie RybMałgorzata Dzierżyńska - 2016-02-29 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i ekspedycja posiłków, deserów. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepisów BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działu, Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami sieci, Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowaie posilkow
kontakt przez PUP - 2015-07-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)