KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, orientalnej wg oryginalnych przepisów z użyciem tradycyjnych przypraw
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, orientalnej wg oryginalnych przepisów z użyciem tradycyjnych przypraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ - PRZYPRAW / PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ( DIM SUM, WONTON, YAKISOBA )
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.06.2018
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 09.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, dbanie o ekspozycję sklepu, obsługa klienta, fakturowanie towarów podczas sprzedaży
kontakt przez OHP - 2018-08-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Dokonywanie napraw maszyn i urządzeń technicznych; Zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn, urządzeń i instalacji; Analiza przyczyn i skutków awarii; Współpraca z działem elektrycznym, Diagnozowanie funkcjonowania układów mechanicznych i urządzeń przemysłowych
FLEX FILMS EUROPA Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Września (wielkopolskie)
obsługa wciągarki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Hażlach (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej wg tradycyjnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie i przestrzeganie przepisów BHP i kuchni, rozdzielanie prac pomocników pracującycm w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Biuro turystyczne DARTUR Dariusz Bińczak - 2017-12-13 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości i przygotowywanie zamówień surowców
JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI - 2018-01-05 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 8.30-14.00wynagrodzenie do uzgodnienia
Zespół Szkół Nr 1 - 2017-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Murowanie ścian osłonowych i działowych. Tynkowanie. Praca w godz. 7-15.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łagiewniki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Karczma BOROWA CHATA - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka i innych
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Konin (wielkopolskie)
Klasowanie wieprzowiny,łopatki, barku,karku przedniego i schabu.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Kutno (łódzkie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, posługiwanie sie narzędziami i i maszynami w przygotowywaniu potraw, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie dań restauracyjnych według zamówień gości.
CORONA Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Tychy (śląskie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, prowadznie dokumentacji wykonywanych usług gastronomii, sprzątanie i utrzymywanie czystości w lokalu oraz otoczeniu gastronomii, zapewnianie odpowiednich warunków sanitarnych dla przechowywanej i eksponowanej żywności, obsługiwanie klientów,sprzedawanie asortymentu bufetu, obsługiwanie kasy fiskalnej lub dodatkowo terminala płatniczego, przyjmowanie nalżności od klientów i dokonywanie rozliczeń finansowych oraz materiałowych, dokonywanie zakupu artykułów gastronmicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Czarna Woda (pomorskie)
wykonywanie analiz mikrobiologicznych i fizykochemicznych oraz organoleptycznych surowca i wyrobów gotowych
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Proszkownia Mleka Krośniewice - 2017-04-25 - Krośniewice (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-08-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie, gotowanie posiłków,- wydawanie posiłków na oddziały i na stołówkę
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2017-07-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Marki (mazowieckie)
Obsługa klientów, obsługa komputera, drukarki, terminala, wystawianie faktur, serwowanie dań, tworzenie raportów, utrzymywanie czystości.
JBM TURYSTYKA Bartłomiej Białaszek - 2017-10-24 - Płock (mazowieckie)
praca na stanowisku
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - Sośnicowice (śląskie)