KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Sopot oferta pracy "DK-INWEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, przygotowywanie surowców do dalszej obróbki.
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: "DK-INWEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morska 4, 81-735 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, przygotowywanie surowców do dalszej obróbki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 5000 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe 5 lat. Znajomość kuchni chińskiej z podziałem na kantony.
Nazwa pracodawcy:
"DK-INWEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Plac Kaszubski 8/204, 81-350 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dyplom potwierdzający wykształcenie w tłumaczeniu na język polski. Karta pobytu.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Plac Kaszubski
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 02.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wynagrodzenie do uzgodnienia
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w małej gastronomii, układanie menu, wybór składaników spożywczych , odpowiednie przechowywanie składników spożywczych, dbanie o konserwację urządzeń kuchennych, dbanie o czystość, sprzątanie kuchni, pakowanie posiłków na wynos, dostawa posiłków zamówionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, równoważny rozkład czasu pracy;133 h pracy w miesiącu;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej indyskiej i tureckiej.Przygotowywanie kebabów, sosów, potraw.Obróbka surowca
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalej- ormiańskiej, dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W PÓŁ DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (łódzkie)
j/w
BELVEDERE-CAFE ŁAZIENKI KRÓLEWSKIE SP. Z O.O. - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany 8-22 pn-nd
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prace brukarskie, sporadycznie zakup towarów w hurtowni. Praca na terenie Bielska - Białej i okoloic.
Fumar Techniki Bezwykopowe - 2017-11-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
zapoznanie z regulaminem placówki i przepisami, profilaktyka chorób narządu ruchu, udział w posiedzeniach zarządu opiekuńczo-terapeutycznego, pisanie planów pracy, diagnostyka, zapobieganie przykurczom,stosowanie masażu klasycznego, limfatycznego, relaksacyjnego, leczniczego, masaz gorącymi kamienami, poprawa stanu fizycznego, obsługa specjalistycznego sprzętu do fizykoterapii
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Łuków (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zambrów (podlaskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań. Praca w godzinach 09.00 - 17.00.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2017-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur.
MARIUSZ BANACZYK "BURGER BAR"; KARCZMA BIESIADA - 2016-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, utzrymywanie porządku w miejscu pracy
KUBICKI MIROSŁAW "BALTIC FOODS" - 2018-03-05 - Hel (pomorskie)
Praca na kuchni
NARBUTOWICZ SŁAWOMIR PIZZERIA & KEBAB "ITALIA" - 2016-01-27 - Szamotuły (wielkopolskie)
staż pracy 1 rok, znajomość języka urdu lub angielskiego, znajomośc gastronomi oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskich, przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-05-27 - Ząbki (mazowieckie)
Wznoszenie budynków od podstaw
USŁUGI BUDOWLANE SABINA KOBIELA - 2018-02-14 - Mojusz (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-03-24 - Bełchatów (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz Jóźwik Projekt Karma Grzegorz Jóźwik - 2018-02-01 - Kaszów (małopolskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane 2 lata doświadczenia oraz książeczka sanepidowska.
PPHU WA-BI - 2016-09-29 - Mysłowice (śląskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2017-12-15 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej, szczególnie południowoindyjskiej, umiejętność obsługi pieca Tandor, pieczenie pieczywa oraz mięs i serów
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Człuchów (pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-09-15 - Pszczółki (pomorskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)