KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: - branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
Data publikacji: 2019-01-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur i przepisów kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2019
Oferta pracy ważna do: 24.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie produkcji, gotowanie wg przyjętych standardów: potrawy kuchni włoskiej, polskiej, amerykańskiej, wypiekanie pizzy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00; 13:00-21:00, + wg grafiku soboty, niedziele. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-02-08 - Kościerzyna (pomorskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomianki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAMÓWIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DLA ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe SYLWIA GĘBICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji. Zakwaterowanie bezpłatne na miejscu.
POLSPORTY Sp.Zo.O. - 2016-05-04 - Jastarnia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:przygotowywanie oraz wydawanie dań ciepłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-03-28 - Piekarzew (wielkopolskie)
Zakres obowiązków: * aktywne pozyskiwanie klientów* analiza potrzeb klientów* utrzymywanie trwałych relacji z klientami* prowadzenie akcji telemarketingowych* realizacja sprzedaży
TRANS EXPERT - spółka cywilna - 2017-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
pon- pt 9-17
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-04-01 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-03-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - całodobowo, przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Usługi Gastronomiczne KORONA SMAKU s.c. B. Lewandowska, E. Bąbrych, A. Cyckiewicz - 2017-04-24 - Lucień (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
Wykładanie towaru, budowa ekspozycji dodatkowych;Dbanie o standardy ustawienia produktów i estetykę ekspozycji;Wypełnianie raportów i przesyłanie ich do centrali.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Lublin (lubelskie)