KUCHARZ / KUCHARKA Syców oferta pracy OPAK TEAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2019-11-26
Lokalizacja: Syców (dolnośląskie)
Pracodawca: OPAK TEAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 5, 56-500 Syców, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Syców
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oleśnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Syców
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie mile widziane. Umiejętność w pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
OPAK TEAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Adres pracodawcy:
Szarych Szeregów, 56-500 Syców, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: b.d.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: oleśnicki
Gmina pracodawcy: Syców
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Syców
Ulica pracodawcy: Szarych Szeregów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5562617a6f52501a20701343ab31c564
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych receptur, z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- przygotowywanie składników- dbałość o porządek w kuchniUmowa na czas określony 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Łódź (łódzkie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do wykonywania zawodu.
G&C Gaja -Catering Aneta Hopej - 2015-11-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ, WYDAWANIE DAŃ WG USTALONEGO MENU. FOOD KARTA-WYCENA DAŃ DO SPRZEDANIA.WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SAMODZIELNY KUCHARZ, UPRAWNIENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJPRACA NA 1/2 ETATU, 80 GODZIN MIESIECZNIE
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2019-04-29 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków profilaktycznych i obiadowych
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-03-29 - Jaworzno (śląskie)
ocena warunków technicznych miejsca montażu, przygotowanie narzędzi, sprzętu do wykonania konstrukcji, wykonywanie montażu konstrukcji stalowej, aluminiowej, wykonywanie odmian i odbioru konstrukcji, demontowanie konstrukcji stalowej
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Ożarów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast, napoje, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń.
STRZAŁKA MAREK PIZZERIA "DA SALVATORE" - 2018-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Branża gastronomiczna
STANISŁAW BIAŁKOWSKI - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej;
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie zdrowych posiłków wg ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla mieszkańców Domu Seniora "Przystań" w tym pieczenie ciast, przygotowywanie deserów, przestrzeganie zasad bhp oraz HACCP
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Ścinawa (dolnośląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
Catering dla szkół, żłobków, przedszkoli.
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór - 2019-01-25 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy, dbanie o jakość, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Lębork (pomorskie)
Opracowanie menu, opracowanie receptur, przygotowanie dań, wydanie dań, dbanie o sprzęt kuchenny, przestrzeganie procedur HACCP i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI,REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-06-13 - Pilzno (podkarpackie)
Przetwarzanie żywności, przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności typowych dla pracy na stanowisku kucharza. Praca na umowę zlecenie, ok. 170 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność od poniedziałku do soboty, w godz. 10:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dsotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2018-12-03 - Lubań (dolnośląskie)
wg.stanowiska prac
Holtrans s.c. Karolina Hubert Kosińscy - 2018-03-16 - Złotów (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Mazowiecki Urząd Wojewódzki w Warszawie - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie dań orientalnych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie nie jest wymaganeZakres obowiązków: posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów i deserów, oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
1. FIRMA EDUKACYJNO-ROZWOJOWA MONIKA GIERSZON; 2. MORSKIE PRZEDSZKOLE W GDAŃSKU MONIKA GIERSZON; 3. MORSKA SZKOŁA PODSTAWOWA W - 2020-01-20 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w barze.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)