KUCHARZ, KUCHARKA Stronie Śląskie oferta pracy DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
Stanowisko: KUCHARZ, KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Dbanie o estetykę potraw, nadzór nad jakością produktów spożywczych, utrzymanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieny w kuchni, składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego, dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni. Gotowanie dla grup szkolnych, gotowanie na wesela oraz dla gości indywidualnych.
Data publikacji: 2020-07-10
Lokalizacja: Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-550 Stronie Śląskie 37c, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbanie o estetykę potraw, nadzór nad jakością produktów spożywczych, utrzymanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieny w kuchni, składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego, dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni. Gotowanie dla grup szkolnych, gotowanie na wesela oraz dla gości indywidualnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowanie posiłków i gotowanie potraw.
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dyspozycyjność, pasja do gotowania, wyczucie smaku, umiejętność pracy w zespole .
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy:
DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
danePracodawcy_nip: 8821134651
danePracodawcy_regon: 891040185
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Sosnowa 2, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984077
Ulica pracodawcy: Sosnowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 10.07.2020
Oferta pracy ważna do: 09.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?20b7153285e101a72cf7fdbfba144272
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
1. PRZEDSIĘBIRSTWO WIELOBRANŻOWE ELEKTROBUD USŁUGI INSTALACYJNE I OGÓLNOBUDOWLANE Mirosław Ziętek 2."SIÓDME NIEBO" Usług - 2020-07-02 - Nowe Sójki (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalenj i utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca na umowe zlecenie. 100 godzin pracy w miesiącu. Praca 7 dni w tygodniu wg grafiku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci do 7 roku życia, dbanie o produkty
BANYŚ MONIKA - 2020-07-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-05-08 - Łomża (podlaskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, kebabu, kanapek i przekąsek orientalnych, dbanie o czystość w miejscu pracy, prowadzenie sprzedaży, przygotowanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
prace proste związane z wierceniem i cięciem metali, mile widzani kandydaci posiadający umiejętność czytania rysunku technicznego, chęci do pracy
Firma PEGAZ/Stopa Marian - 2017-08-10 - Strzelin (dolnośląskie)
Kontakt tel.338757400 lube-mail:praca (at) phlyson.pl.Przygotowywanie potraw wg zamówień.Praca na okres próbny 3-m-ce z możliwością przedłużenia,pełny etat,3 zmiany.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-01-29 - Inwałd (małopolskie)
Przygotowywanie dań pod nadzorem szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Rogi (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, napoi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw, przygotowywanie stanowiska pracy, praca według zasad sanepidu, przechowywanie produktów spozywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Węgierska Górka (śląskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
1- SPORZĄDZANIE POTRAW WIETNAMSKICH; 2- WŁAŚCIWE DOBIERANIE SUROWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW I NAPOJÓW I OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE NIMI; 3- DOKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I CIEPLNEJ SUROWCÓW ODPOWIEDNIMI NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI;
kontakt przez PUP - 2020-07-22 - Przasnysz (mazowieckie)
- umiejętność sporządzania posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2019-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i sporządzanie posiłków oraz wszelkie inne czynności związane z pomocą przy pracach w kuchni, zatrudnienie do 1 roku tj. na okres zastępstwa nieobecnego pracownika, praca od 6.30.
TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ CHORYCH "HOSPICJUM IM. ŚW. ŁAZARZA" - 2020-07-13 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, wydawanie towaru, wystawianie dokumentów sprzedaży.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Częstochowa (śląskie)
Nadzór nad pracownikami. Umiejętnośc przygotowywania potraw.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2016-02-03 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni. Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, fast foodów. Praca w godz. 8-15, 15-22
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Grybów (małopolskie)
utrzymanie terenów zieleni, koszenie trawy
"MAŁOPOLKOM" Usługi Komunalno Zielen. s.c. Ryszard Kwiek, Ireneusz Ferdynus - 2018-09-07 - Kraków (małopolskie)
prace wykończeniowe wnętrz lokali; praca w godzinach od 07:00 do 15:00 na terenie powiatu stargardzkiego
ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY I INSTALATORSTWO ELEKTRYCZNE GRZEGORZ MAJEWSKI - 2020-08-10 - Stargard (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Firma Handlowo-Usługowa Meander Stanisław Kurgan - 2017-05-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
witanie gości, wskazywanie wolnego miejsca, podawanie menu, przyjmowanie zamówień, przyjmowanie zapłaty, wydawanie reszty, dbanie o czystość stołów
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
PHU Sedno - 2019-09-24 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO ROMANOWSKI - 2019-06-18 - Sędławki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieruń (śląskie)
prowadzenie kuchni hotelowej, zamawianie towarów, zarządzanie magazynem, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Korbielów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowości koreańskiej, przygotowywanie rachunków w języku koreańskim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Słońsk (lubuskie)
Czynności związane ze stanowiskiem. Gwarantowany nocleg i wyżywienie. Praca od 25 kwietnia do końca września (z możliwością przedłużenia współpracy).
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Jastarnia (pomorskie)