KUCHARZ Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski oferta pracy PRZOSTMAR Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
Data publikacji: 2016-08-31
Lokalizacja: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: PRZOSTMAR Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 13, 27-400 Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: - Samodzielne przygotowywanie potraw.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: PRZOSTMAR Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowcu 艢wi臋tokrzyskim
Adres pracodawcy:
3 Maja 13, 27-400 Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel.
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowcu 艢wi臋tokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielny kucharz, wykonywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Szczawnica (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-11-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 21 - 2017-09-07 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Prowadzenie kuchni. Mo偶liwa praca w weekendy.Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie zawodowe.
Go艣ciniec Nad Strumykiem Adam Rycka - 2016-01-25 - Zabe艂k贸w (艣l膮skie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej. 2. Organizacja pracy w kuchni. 3. Zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. 1/2 etatu. Praca w godz.: 8-20.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w zespole ok. 10 os贸b w kuchni; przygotowywanie posi艂k贸w (miejsce wykonywania pracy Zak膮tek Mazurski GIM, Nowa Kaletka)
AKORA Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Nowa Kaletka (warmi艅sko-mazurskie)
Kierowca autobusu DTeren kraju
Us艂ugi Transportowe Trans - Bus Przew贸z Towar贸w i Os贸b Artur Giec - 2016-07-19 - Kie艂k贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka sk艂adnik贸w, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami,.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Przemy艣l (podkarpackie)
Praca na kuchni
JPG CATERING BIS - 2016-04-25 - Kobylin (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug receptur.
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-05-17 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. ''KONTRAST'' STANIS艁AWA SZULC - 2017-03-10 - I艅sko (zachodniopomorskie)
Wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Zaklik贸w (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2018-03-29 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (艣l膮skie)
Zgodne ze stanowiskiem
Boruta - Soft Sp. z o.o. - 2016-06-28 - Zgierz (艂贸dzkie)
Instalacja i konfiguracja urz膮dze艅 komputerowych i sieciowych.Instalacja i konfiguracja aplikacji w 艣rodowisku Windows.Rozwi膮zywanie problem贸w u偶ytkowych i technicznych w sieciach SPO艁EM.Administracja serwerami i systemami pocztowymi.
SPO艁EM PSS W GRAJEWIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-14 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowanie posi艂ku w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zada艅.
,,GALICJA" Pawe艂 Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzg贸rze
GASTROMAX Przemys艂aw Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
nadz贸r nad grup膮 pracownik贸w i firmami wykonawczymi zewn臋trznymi, -wsp贸艂praca z inwestorem, inspektorem nadzoru i projektantem pe艂ni膮cym nadz贸r autorski, - przygotowanie i realizacja harmonogramu prac, - zg艂aszanie zapotrzebowania na materia艂 z odpowiednim wyprzedzeniem - mi臋dzybran偶owa koordynacja prac
Gospodarstwo Suflidowo - Witold Suflida - 2018-04-18 - G艂upice-Parcela (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gniezno (wielkopolskie)
gotowanie posi艂k贸w, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
sporz膮dzanie rysunk贸w technicznych profilii aluminiowych,obs艂uga program贸w Auto Cad,SolidWorks,tworzenie dokumentacji technicznej,wycena zam贸wie艅
Agencja Doradztwa Personalnego i Pracy Tymczasowej JOBS PLUS - 2016-09-23 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
produkcja posi艂k贸w cateringowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie 偶ywno艣ci, wyliczanie sk艂adnik贸w i kalorii, dostawa potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 sprz臋tu IT, Znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu conajmniej 艣rednim, Wykszta艂cenie 艣rednie lub wy偶sze (kierunkiinformatyczne), Do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, Prawojazdy kat. B, Ch臋膰 nauki i zdobywania nowych umiej臋tno艣ci,Samodzielno艣膰 na powierzonym stanowisku, Ch臋膰 podejmowanianowych wyzwa艅 zawodowych, Otwarto艣膰 na wiedz臋 i noweumiej臋tno艣ci, Dyspozycyjno艣膰 oraz umiej臋tno艣膰 efektywnej pracy w zespole
System Data Sp贸艂ka z o.o. - 2016-12-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-09-19 - Jan贸w (lubelskie)
OBS艁UGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE,KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
*robienie ciasta do pierog贸w,farszu oraz ich lepienieKucharz-praca na g艂贸wnej kuchni,przygotowywanie potraw,koordynowanie pracy w kuchni,delegowanie zada艅Pomoc kuchenna-przygotowywanie sur贸wek,sa艂at,nale艣nik贸w,zmywanie naczy艅 i obieranie warzyw
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁AGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-01 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)