KUCHARZ/KUCHARKA - 82 Krzyżowa oferta pracy MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 82
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
Data publikacji: 2017-01-12
Lokalizacja: Krzyżowa (dolnośląskie)
Pracodawca: MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:58-112 Krzyżowa 7, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 82
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzyżowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: **książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość podstawowych technik gastronomicznych, aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych mile widziana, kreatywność, elastyczność, dyspozycyjność, odporność na stres, mile widziane doświadczenie w grastronomii
Nazwa pracodawcy:
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-112 Krzyżowa 7, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzyżowa
Adres strony pracodawcy: http://www.krzyzowa.pl/
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2017
Oferta pracy ważna do: 12.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kameralnej restauracji osiedlowej, serwującej podtsawowe dania obiadowe z zakresu kuchni polskiej
MARFEN Sp. z o.o. - 2017-07-07 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotywanie potraw i napojów w barze azjatyckim. Przyrządzanie potraw arabskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.Miejsce wykonywania Namysłów Plac Wolności 3
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2018-01-19 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Leszek Murawski Da Grasso - 2016-05-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Pizzeria "GEMINI - BIS" Wanda Kawa - 2016-04-27 - Milanówek (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
zapoznanie się ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Białośliwie (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharza
DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA - 2016-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rakoniewice (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej (kebab, baklawa, pita), dbanie o czystość, opracowywanie menu, przygotowywanie listy zakupów, zarządzanie zespołem
X PUB Michał Pul - 2017-10-18 - Białystok (podlaskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodny z programe stażu w załączeniu
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-11-17 - Słubice (lubuskie)
sporządzanie pism, prowadzenie spraw, reprezentacja klientów w sądzie, dyżury
Kancelaria SKIBIŃSKI - 2018-04-19 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2016-01-19 - Janowiec (lubelskie)
Praca na umowę o pracę w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
BERNAMED Agnieszka Siedlecka - 2016-08-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
Sindbad - 2017-03-01 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzień (opolskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
wg stanowiska
Jahns Sp. z o.o. Międzychód - 2017-01-17 - Mierzyn (wielkopolskie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw kulinarnych z zastosowaniem maszyn i urzadzeń w zakładzie hastronomicznym
M.J.S. LACHOWICZ - SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-24 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-07-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
kucharzza soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywania posiłków, dbania o czystość miejsca pracy, dbania o stan zapasów w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Jawor (dolnośląskie)