KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Data publikacji: 2015-11-06
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 9, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Zielona 9, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę przesłać na e-maila:info (at) gospodakrynica.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
produkcja elementów elektronicznych, ośrodek wczasowy
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.11.2015
Data dodania oferty pracy: 01.10.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-06-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie dokumentacji dotyczącej, wykonywania nawierzchni z kostki betonowej, uzgadnianie z klientem , prowadzenie dokumentacji zdjeciowej, projekty nawierzchni w formie grafiki 3 d
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Trakt Puszczański (łódzkie)
budowa sieci teletechnicznych, praca na terenie Śląska
MAX-INVEST SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Sosnowiec (śląskie)
-Przygotowanie posiłków do szpitali,- Obróbka wstępna warzyw i owoców,- Porcjowanie ryb, mięsa,- Krojenie wędlin, serów,- Gotowanie zup.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni, sporządzanie potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-04-03 - Augustów (podlaskie)
Gotowanie barszczu, serników, smażenie placków ziemniaczanychSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne zarządzanie pozycją w kuchni, przygotowywanie dań kuchni międzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jakości. Wdrażanie do pracy praktykantów i nowych pracowników.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-10-05 - Łuków (lubelskie)
Kucharzsporządzanie potraw, ciast, deserów, przy zastosowaniu narz ędzi w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie wyrobow i produktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tuczempy (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca pomiędzy godziną 6:00 a 24:00 do uzgodnienia, 40 godzin tygodniowo. Wynagrodzenie godzinowe. Spotkanie z pracodawcą podczas giełdy pracy w dniu 26.01.2017 r., godz. 10.00, sala 207.
RESTAURACJA - HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-01-09 - Rybnik (śląskie)
Magazynier wykonuje wszystkie czynności związane działalnością Naszejfirmy w zakresie działu magazynowo - handlowego, tj. przyjmuje towarna podstawie dokumentów dostawy, przygotowuje wysyłki, wystawiafaktury, sprawdza zgodność dokumentów dostawy z dostarczonymtowarem, przelicza towar, sprawdza terminy ważności dostarczonychtowarów, zabezpiecza towar w magazynach i sukcesywnie uzupełnianiatowar według poleceń przełożonych, a także dba o czystość oraz higienęw magazynie i przeprowadza okresową inwentaryzację, praca w godz. 8-16
Darko Dariusz Korzeniewicz - 2016-05-09 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-09-12 - Suchoraba (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Gołąb (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharz.
WINDOWS 2000 E. Domaszk, E. Główczewski Spółka Jawna - 2016-06-02 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie pisiłków w kuchni dla gości restauracji.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe IMPED - 2017-06-14 - Nysa (opolskie)
utrzymywanie czystości i porządku na obiektach zleceniodawców (pomieszczenia biurowe, strefy sanitarne, komunikacyjne, produkcyjno-magazynowe, możliwa praca na zewnątrz budynków).
PROF-US PRZEDS.USŁ.Sp. z o.o. - 2017-01-31 - Kraków (małopolskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie się z kuchnią, rozmieszczeniem produktów, naczyń, chłodni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na surówki)4.Przygotowywanie mięs (rozbiór mięsa)5.Nauka smażenia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Smażenie na głębokim tłuszczu7.Nauka komponowania dań na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu dań10.Samodzielne wydawanie dań bezpośrednio klientowi11.Powtarzanie podczas stażu wszystkich elementów praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi Dół (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
prace w kuchni
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALEŃKUĆ - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-03-17 - Niepołomice (małopolskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)