KUCHARZ Kraczkowa oferta pracy Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Data publikacji: 2016-08-17
Lokalizacja: Kraczkowa (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-124 Kraczkowa 1625, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraczkowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Data zakończenia pracy: 22.08.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
37-124 Kraczkowa 1625, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraczkowa
Numer budynku pracodawcy: 1625
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2016
Oferta pracy ważna do: 17.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i wydawanie obiadów (9-17).
Maciej Konieczny Jadłodajnia - 2018-08-08 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA- PUB PIZZERIA RESTAURACJA / SERWIS ELEKTRYCZNO-MECHANICZNO-PRODUKCYJNY SEMP-SERWIS ZOFIA DRAGUŁA - 2017-03-10 - Dębica (podkarpackie)
praca na kuchni w restauracji
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2017-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
wyjazdy służbowe, spotkania z klientami, pozyskiwanie nowych klientów i utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi, dystrybucja materiałów reklamowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
praca w Ośrodku wczasowym w Dąbiu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-22 - Dąbie (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Łochowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ - 2018-03-05 - Dębno (zachodniopomorskie)
przyjmoanie towarów przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie przekąsek, deserów i surówek
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"Or.PW" Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Kłodawa (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiejętności kucharskie, doświadczenie mile widziane, umiejętności pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Społecznej w Kątach - 2016-12-08 - Kąty (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania, kolacje, szwedzki stół, obiady.
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Łączności - 2017-03-21 - Ostrowo (pomorskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
układanie, spawanie i uszczelniania rur z uwzględnieniem ich przeznaczenia - CO, wod. - kan., montaż urządzeń sanitarnych, usuwanie awarii wodociągowych, poprawne odczytywanie rysunków technicznych, praca na terenie całego kraju
INSTALACJE SANITARNE I GAZOWE WIESŁAW GRZYWNA - 2016-10-14 - Letnica (lubuskie)
Pakowanie kosmetyków na taśmie produkcyjnej
Benett People Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Garwolin (mazowieckie)
Prace w magazynie AGD.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe DORA Robert Wicik - 2017-02-13 - Glina (mazowieckie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
PRACA NA KUCHNI
PIZZERIA "POD ARKADAMI" Aleksandra Piegza - 2017-03-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produktów i przypraw, zarządzanie pracą kuchni, przygotowywanie listy zakupów, układanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)