KUCHARZ Ko艂o oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI ARABSKIEJ, OBS艁UGA KLIENTA
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Ko艂o (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI ARABSKIEJ, OBS艁UGA KLIENTA
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂o
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
arabski, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - bardzo dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: WYMAGANA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ARABSKIEJ
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 27, 62-600 Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
WYMAGANE SKIEROWANIE Z PUP. NA SPOTKANIE Z PRACODAWCA, NALE呕Y UM脫WI膯 SI臉 TELFONICZNIE. WYMAGANE CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Ko艂o
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂o
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharza.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
prace na kuchni zwi膮zane z gotowaniem dla cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-06-21 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
- kierowca, za艂adunek towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
BUFF-BUFF ANNA ROTUSKA - 2017-10-26 - Magnuszew (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w; przygotywywanie posi艂k贸w serwowanych na miejscu oraz posi艂k贸w na catering;
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-03-16 - Osowiec (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i higieny pracy, terminowe i prawid艂owe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie miejsca pracy, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw oraz owoc贸w do potraw, dora藕na pomoc szefowi kuchni, pomoc w obs艂udze klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Nowogr贸d Bobrza艅ski (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW PORCJOWANIE POSI艁K脫WWYMAGANA KSI膭呕ECZKA SANEPIDOWSKA
BYSTRZAKI SP.Z.O.O. - 2019-05-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga wykrawarki rewolwerowej CNC; montaz detali w podzespo艂y; zawieszanie i zdejmowanie detali z linii malowania proszkowego; szlifowanie detali; wykonywanie podstawowych prac 艣lusarskich
DYNAXO Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Popowo (wielkopolskie)
Praca w kuchni
Obiekt Anita Weber - 2019-08-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w, porcjowanie przygotowanej 偶ywno艣ci, dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 i estetyk臋 posi艂k贸w i potraw, przestrzeganie ilo艣ciowego, higienicznego i terminowego przygotowania posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Sieradzu - 2018-04-04 - Sieradz (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - 呕arki (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie dowolne, do艣wiadczenie w bran偶y spo偶ywczo-mi臋snej. Sprzeda偶 mi臋sa, w臋dlin i wyrob贸w garma偶eryjnych. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
ZAK艁ADY MI臉SNE IRENA BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2019-05-24 - Rybnik (艣l膮skie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Maniowy (ma艂opolskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporz膮dzanioe posi艂k贸w na bazie wcze艣niej gotowanych wywar贸w tj. z贸p, sos贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (ma艂opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z zasadami 偶ywienia, obr贸bka wszelkich surowc贸w niezb臋dnych do produkcji posi艂k贸w, pomoc szefowi kuchni, nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dbanie o porz膮dek w kuchni. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 318 55 81, e-mail: sekretariat (at) zspdobrzykowice.edupoczta.pl
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W DOBRZYKOWICACH - 2019-10-15 - Dobrzykowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"UNIKAT" Zak艂ad Gastronomiczno-Noclegowy Ireneusz Bochenko w Bia艂owie偶y - 2017-02-02 - Bia艂owie偶a (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci szk贸艂 podstawowychPraca jednozmianowa, w godz. 6-14Wykszta艂cenie: gastronomiczne
Publiczna Szko艂a Podstawowa Nr.2 im. Marii Sk艂odowskiej- Curie - 2019-06-11 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowyawnie tradycyjnych potraw kuchni korea艅skiej, dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 przygotowanych potraw, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, serwisowanie posi艂k贸w, trzymanie czysto艣ci w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Proponowany okres zatrudnienia: 4 lata. Praca jednozamianowa> Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
utrzymanie porz膮dku na terenie zewn臋trznym nieruchomo艣ci, dziedzi艅cu wewn臋trznym Urz臋du i chodniku przylegaj膮cym do budynku OUM w Poznaniu z jednoczesnym wykonywaniem czynno艣ci konserwatorskich wewn膮trz i na zewn膮trz obiektu, wykonywanie drobnych napraw 艣lusarskich, hydraulicznych, stolarskich, mechanicznych itp. oraz drobnych rob贸t budowlanych, otwieranie Urz臋du i wydawanie upowa偶nionym pracownikom kluczy do pomieszcze艅 s艂u偶bowych, w razie konieczno艣ci zamykanie Urz臋du i za艂膮czanie systemu alarmowego, ci膮g艂e i systematyczne dokonywanie przegl膮d贸w terenu zewn臋trznego oraz og贸lnie dost臋pnych pomieszcze艅 Urz臋du pod wzgl臋dem stanu technicznego urz膮dze艅 i instalacji, wykonywanie czynno艣ci dora藕nych , zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego
Okr臋gowy Urz膮d Miar w Poznaniu - 2018-02-06 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Recz (zachodniopomorskie)
instrukta偶 wst臋pny, stanowiskowy, zapoznanie si臋 z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewn臋trznymi, regulaminem BHP i p. po偶., przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 sporz膮dzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y wed艂ug norm wagowych, dba艂o艣膰 o inwentarz kuchenny, zg艂aszanie kierownikowi bie偶膮cych usterek i awarii, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
realizacja zam贸wie艅 w restauracji oraz zam贸wie艅 cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, pokazy sushi dla go艣ci restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - O偶ar贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Odnawianie ok艂adzin 艣cian
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Poronin (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 z r贸偶nych kultur kulinarnych, przek膮sek, przystawek. estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
P. W. S臉KPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SP脫艁KA JAWNA - 2017-08-24 - O艣no Lubuskie (lubuskie)