KUCHARZ Kępno oferta pracy Handel art. przemysłowymi i spożywczymi Władysław Gattner

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych zgodnie z menu.
Data publikacji: 2018-03-30
Lokalizacja: Kępno (wielkopolskie)
Pracodawca: Handel art. przemysłowymi i spożywczymi Władysław Gattner
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 84, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych zgodnie z menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kępno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kępno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Prawo jazdy kat. B
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Handel art. przemysłowymi i spożywczymi Władysław Gattner
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Wrocławska 84, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Kępno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kępno
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 84
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
Hotel Jantar - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw, doskonała znajomość produktów i przypraw indyjskich, doskonała znajomość obsługi pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadanie , obiady, kolacje )
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-02-02 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującym menu i ich wydawanie, przestrzeganie przepisów BHP i zasad systemu HACCP, sprzątanie stanowiska pracy.
Kontrahent Urzędu - 2017-07-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-11-27 - Otmuchów (opolskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
przygotowywania produktów : burgerów , deserów , napojów ; smażenie frytek ; obsługa kasy fiskalnej ; sprzątanie restauracji ; rozkładanie dostaw w magazynach
kontakt przez OHP - 2016-08-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie min. zawodowe - kucharz, wymagane minimalne doświadczenie
DEDAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-22 - Lubliniec (śląskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Łódź (łódzkie)
Prace kuchenne, przygotowywanie pizzy oraz dowożenie kateringu.
Chata Mazurska Marek Pyśk - 2017-03-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, przygotowywanie cateringu.
Firma Handlowo Usługowa >STYL< Jerzy Stefańczyk - 2017-04-13 - Zamość (lubelskie)
obsługa klientów firmy/ teren Dolnego Śląska
TORUS JELEŃ I NOWAKOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-01 - Strzegom (dolnośląskie)
Czyszczenie/krojenie warzyw, obróbka termiczna mięsa, produkcja sosów, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Leszno (wielkopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-05-09 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Hurtownia Odzieży i Obuwia"Grażka"Restauracja "Magnolia" Grażyna Szymaszek - 2016-03-21 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie nie porządek w kuchni.Praca w godzianch 11-21Miejsce pracy: Wrocław, ul. Strońska Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lata sala G
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-11-06 - Mniszew (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-21 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-02-01 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-11-16 - Zgierz (łódzkie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Pizzermena z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Łochowianka" s.c. Skolimowska Ewa, Matusik Tomasz - 2016-03-09 - Łochów (mazowieckie)
przygotowywanie dań typu zestawy obiadowe, zupy, sałatki, koktajle, fast-foody, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Barcin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe kierunkowe, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, samodzielne przygotowywanie potraw wykształcenie zawodowe - kierunkowe2 lata stażu pracy w zawodzie
ROMANO Roman Russek - 2016-01-19 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków typu fastfood, kebab
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)