KUCHARZ/KA Zielona Góra oferta pracy APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 9,68 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
Data publikacji: 2016-05-13
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zyty 26, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 9,68 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system godzinowy
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 9,68 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, pasja do gotowania, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Dmowskiego 6/26, 50-203 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Dmowskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.05.2016
Oferta pracy ważna do: 10.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze st.
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2017-01-12 - Grabownica (dolnośląskie)
Wymagane doświadczenie. Kuchnia szpitalna, żywienie zbiorowe, gotowanie posiłków dla pacjentów szpitali.Zatrudnienie w ramach umowy zlecenia na okres 1 miesiąca, potem umowa o pracę.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Piła (wielkopolskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-01-13 - Ploski (podlaskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
Restauracja z jedzeniem na wagę specjalizująca się w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni światowych) Przyrządzanie posiłków oraz ich wydawanie, obróbka wstępna mięs, przygotowywanie półproduktów, sporządzanie zamówień, praca przy wydawaniu posiłków, tworzenie przepisów i receptur. Umowa na czas określony, praca w godz. 8:00-21:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie do montażu oraz montaż elementów stalowych, kontrola jakości wykonanego montażu - praca na terenie kraju, pracodawca zapewnia dojazd na miejsce pracy, w razie potrzeby zapewnia zakwaterowanie
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Góra Włodowska (śląskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Otmuchów (opolskie)
praca w parku rozrywki
Agnieszka Dzietczyk, 4FUN - 2018-03-29 - Łeba (pomorskie)
nauka robienia pierogów, zup, sosów, suruwek, naleśników, farszy, ciast.Staż obywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystośc stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stan sanitarny pomieszczeń kuchennych, wydawanie posiłków; praca w godz. 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Słupsku - 2016-07-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2016-04-11 - Stężyca (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
CORNER PUB Zamość - 2018-03-05 - Zamość (lubelskie)
- praca na kuchni polskiej, pizza, kebab, fast-food,- umowa na okres próbny 1 miesiąc docelowo umowa na czas nieokreślony, - miejsce wykonywnaia pracy: Zaniemyśl, ul. Poznańska 29- możliwość dowozu i odwozu do miejsca wykonywania pracy ze Śremu- praca na jedną zmianę w godzinach : 14.00-22.00
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2018-04-10 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie potraw
BAKRA Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o diety - głównie bezmleczna i bezglutenowa
EduChef Iwona Karnowska - 2018-02-09 - Rajszew (mazowieckie)